torstai 29. toukokuuta 2008

SALUT!

Pitkä päivä takana. Olen herännyt jo ennen kukonlaulua reippaana aamubussille ja kouluun. Ja illaksi kiiruhdin vielä töihin.Viimein yhdeksän kiepeillä tämä raakile hoiperteli kotiin, silmät ummessa ja pää niin täynnä asiakaspalvelua. Joskus ihmiset vaan osaavat olla niin vaikeita.

Nyt voi huokaista helpotuksesta, sillä seuraavan kerran tämä neiti astelee kouluun elokuun 11. päivä. Koulussa ehdin muutamassa tunnissa hoitaa kaikki viralliset paperihommat, kirjoittaa esittelyn SuperMukavasta, koota portfolioni sekä esitellä sen luokalleni. Oi kesä, se on vihdoin täällä. Hyvästi koulu!

Tänään on ollut denim/marimekko -päivä. Olen niin kiintynyt tähän farkkuliiviin, joka onkin nähty kirjoittaneen päällä jo huolestuttavan usein.





Hattu peittää sopivasti meikittömät ja väsyneet kasvot...


raitapaita # Marimekko - second hand
ruusurintakoru # H&M
farkkuhame # Only
hattu # H&M



Vielä lopuksi haluaisin esitellä Ida-neitosen Tampereelta. Ollessani viimeistä päivää SuperMukavassa, asteli liikkeeseen ihastuttava Ida. Hän oli pukeutunut täydellisesti päästä varpaisiin seilor-tyyliin. Pakko oli pyytää neitiä kuvattavaksi. Päädyimme Idan kanssa keskustelemaan tovin suomalaisista suunnittelijoista sekä muodista. Ja täytyypä todeta, että nuoresta iästä huolimatta Idalta löytyi sellainen tietopohja vaateusalasta, että varmasti tulee tämä neiti pääsemään pitkälle.


Ida 16, Tampere


Bonne nuit!

1 kommentti:

A kirjoitti...

Tämä on kyllä erittäin vanha merkintä, mutta ei voi sanoa kuin aivan ihanat Parikan laukku ja kengät!