maanantai 2. kesäkuuta 2008

Työläinen

Pahoittelen postaustaukoani. Minulla on ollut tässä kuuden päivän työputki päällä, ja työaikani on kyllä niin lahjakkaasti lohkaissut parhaat tunnit päivästäni, niin että illalla yhdeksän jälkeen sitä on ollut niin valmista tavaraa. Kroppani on vain huutanut lepoa. Nyt onneksi alkaa tämä kiire helpottamaan, ja aikaa omalle ajattelullekin alkaa löytymään. Kyllä se vaan on niin, että liika työ tappaa kaiken luovuuden ja ideoinnin. Tervetuloa todelliseen maailmaan.

Viikonloppuna ehdin kuitenkin istua iltaa hyvän ystäväni kanssa ja baarireissulle päädyttiin 45:seen. Olemme ystäväni kanssa suunnittelemassa, että tekisimme yhteisen malliston lopputyönä ensi vuonna, ja aiheesta löytyikin keskusteltavaa pitkälle iltaa. Ideointiprosessi on siis käynnissä.

Viikonlopulla nähtyä...






Kuvissa lauantain bilelook. Hame=toppi on viime viikon kirpparilöytö, jonka päätin sitten ottaa käyttöön hameena, toppi on One waystä, kengät Vero modasta, kukka- rintakoru henkalta, laukku Gina tirkotista (= tricot), korvikset SuperMukavasta ja farkkutakki kirpparilöytöjä. Tämä takki oli aluksi sellainen kamala pitkänmallinen, jota näkyi katukuvassa muutama vuosi sitten. Tästä parin euron löydöstä päätimme muutaman skumppalasin jälkeen leikata lyhyen takin. Alaosasta ajattelin tuunata farkkumekon, niin että sivuille tulee vetskari ja alle vuorikangas. Laitan siitä sitten kuvia, kunhan vain pääsisi työn kimppuun...Mie kyl tykkään tästä lyhyestä versiosta. Denim-kausi jatkukoon..

Sunnuntaikävelyllä puistossa..On aika taas rauhoittua ja haukata raitista ilmaa.



Moderni keskiajan neito -look...poncho, kirppislöytö, alta pilkottava gina tricotin neuletakki (tämä vilukissa ei tarennut astella ulos ilman kunnon vaatekertaa). Panta h&m:n lasten osastolta. Huomio! Sunnuntai kuvissa havaittavissa hieman väsymyksen merkkejä.

Ei kommentteja: