keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Perfect day

"It's just a perfect day".. Ihanaa, olo on kuin eri ihmisellä. Seitsemän päivän työputken jälkeen on ihana päästä hengähtämään. Asiakaspalvelu osaa olla rankkaa! Viimeiset päivät olen juossut, viikannut, purkanut kuormaa - ja juossut taas.

Tänään olen ottanut rennosti. Aamulla nautin aamukahvini Hesarin ja Kalevan parissa. On ihana saada rauhassa keskittyä lukemaan lehteä kannesta kanteen, niin ettei koko ajan tarvitse olla vilkuilemassa sitä kirottua kelloa. Aaamuisin kun tunnetusti aika juoksee nopeammin.

Kahvin jälkeen pikainen meikki (kesäisin en jaksa käyttää kuin aurinkorasvaa, poskipunaa, ripsaria ja huulikiillettä) ja Iivin kanssa lenkille puistoon. Näin aurinkoisella säällä istahdin suihkulähteen reunalle lukemaan Siri Hustvedt Mysteries of the Rectangle - Essays on Painting -kirjaa. Settinki oli niin kuin elokuvista; neitonen suihkulähteellä, prinssi vain uupui kuvasta.

Ja tietenkin täydelliseen vapaapäivään kuuluu pienimuotoinen shoppailua, ihan vain sen kunniaksi, että tienasin kirpparipöydälläni niin hyvin. Ja toiseksi minulla ei oikeasti ole kesävaatteita. Tunnustus: Olen syksyshoppaaja. En koskaan juokse kesäalessa, koska en löydä niistä mitään. Kesän pärjään aurinkorasvalla muutamalla mekolla, bikineillä, aurinkolaseilla ja hellehatulla. Joten tänään bongasin hellehatun, pari kesämekkoa (joista toisen näette alla olevasta kuvasta), Lolita-aurinkolasit ja samaan sarjaan ihkun sydänvyön ja kukka-rintakorun. Näihin kukka-asusteisiin olen täysin hurahtanut. Ei ihmekään, että Sinkkuelämää-sarjan kolmannessa tuotantokaudessa nähdään melkein joka jaksossa Carriella asusteena kukka-rintakoru. Yksinkertaisesti toimii ja piristää pukeutumista.

Kiirehtiessä lounaalle poikaystäväni kanssa, ehdin matkalla liittyä Greenpeaceen. On ollut harkinnassa pidemmän aikaa. Tämän lisäksi tuen Animaliaa ja Unicefia. Hyvän asian puolesta voi tukea pienellä summalla, vaikka siitä opintotuesta.

Lounaan jälkeen kävimme Anttini kanssa yhdessä kirjastossa hakemassa Pariisi-oppaita ja ranskan kielen sanakirjan, sillä kyllä, me lähdemme sunnuntaina Pariisiin!!!! Eilen varattiin lennot, ja kohta se on siis totta. Emme kyllä ehdi olla kuin torstaihin asti, sillä pojulla on perjantaina keikka Kuopiossa, mutta pääasia, että tämä reissu toteutuu.

Täydellistä päivää kruunasi vielä se, että satuin bongaamaan Akateemisesta Sex and the city -the Movie -kirjan, joka on täynnä leffassa nähtyä puvustusta ja muutenkin kirjasta löytyy kattava kuvitus. Taitaapi olla suosittu opus näin leffan ensi-illan lähestyessä, sillä enää oli jäljellä vain tämä yksi kappale. Suosittelen kirjaa, joka oli kohtalaisen edullinen (24,90) sisältöön nähden. Nyt neiti suunnistaa kesälaitumelle, eli nauttimaan ensimmäistä kesäsidua terassille!




Sex and the City - the book

Aamulla Torinrannalla kauniista päivästä huolimatta tuuli, as you can see.

toppi - h&m
laukku - Second hand
aurinkolasit - Kaunotar ja Kulkuri
hame- Ajasta, SuperMukava = läksiäislahja ;)



Asusteita: Lolita- aurinkolasit ja herkullinen vyö...








Pus!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi, mun työputkella taas ei loppua näy... Mut oli niin ihanan mukavan leppoisa vapaapäivänkuvaus, että virkisti jo pelkästään näin lukemallakin!

En muistanutkaan, että ootte lähdössä reissuun, oikein ihanaa matkaa! Otathan PALJON kuvia, niin voidaan sit juhannuksena niitä kattoo! Ihana, että tuutte taas..!!

Ja toi viimenen mekko, UPEE!!