maanantai 26. toukokuuta 2008

Vapaapäivä

Mikään ei palauta arkeen, niin kuin kunnon kotihommat; siivous, tiskaaminen ja pyykkäminen. Vihdoin on viimeiset laukut purettu ja tavarat alkavat löytämään oman paikkansa. Pitkin päivää olen järjestänyt kirjasto/työhuonettamme - joka on ollut työn alla liian pitkään. Nyt on kirjat siististi värijärjestyksessä. Tietyissä asioissa sitä on niin kontrollifriikki; kirjat ja vaattet ovat oltava värijärjestyksessä, muuten mielessäni vallitsee kaaos. Eilen sain laitettua näennäisesti vaatehuoneeni ihan kivannäköiseksi. (Lue: kaapissa piileksii luurankoja ja kamala sekamelska, onneksi ovet saa aina paukautettua kiinni.) Asensin vaatehuoneen ovensuuhun verhot ja rakensin tuolin päälle pienen kollaasin. Kenellekään tämän talon asukkaista ei jää epäselväksi mikä on minun valtakuntaani.








Tänään kävin myös perinteisellä kirpparikierroksella Second hand storessa. Sen lisäksi että olisin vain kuluttanut rahaa, varasin huomiselle kirpparipöydän. Edessä on siis vaatteiden lajittelua ja hinnoittelua, mutta se jääköön aamupuuhaksi. Tämä ilta on pyhitetty tv-sarjoille ja elokuville, sillä lainasin tänään kirjastosta pinon klassikkoelokuvia, Greta Garbon tähdittämän Grand Hotelin, Hitchcockin Varkaitten paratiisin ja Jessica Langen tähdittämän Francesin. Mistäpä muualta ammentaisin inspiraatioita pukeutumiseen paremmin kuin elokuvista?

Löytöjä secondista. Ivana Helsingin laukku 5€, lisää löydöksiä myöhemmin..

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Aivan I-HA-NA vaatehuone!! Tuutko taas järkkään minunki vaatteet sinne mun ja matin uuteen asuntoon..? Paitsi ei värijärjestykseen mulle kiitos: on tosi raivostuttavaa yrittää löytää just se tietty musta toppi kymmenien mustien joukosta..!!
Ja säästäthän kaikki mun näköset jutut kirppiskuormasta, tuun shoppaan ne PIAN!! :)