tiistai 6. toukokuuta 2008

Kuulumisia...

Vihdoinkin ehdin hetkeksi istahtaa koneen ääreen. Viime viikko on ollut niin kiireinen, että tuskin konetta on ehtinyt avata. Alkuviikon olin tuuraamassa ystävääni Helsingin Liikkeessä ja siitä sitten vapun aattona painelin junalla Ouluun. Onneksi ystäväni liittyi seuraani Tampereelta, niin ei tarvinnut vappua yksin juhlia. Loppuviikko kuluikin sitten töissä - ja voi sitä kiirettä. Ei auttanut kuin kaatua sänkyyn suoraa töistä. Kuluttava viikonloppu siis. Mutta ehdittiinhän sitä kaupoissakin pikaisesti pyörähtää. H&M:n lastenosastolta tarttui mukaan kivoja koruja, ja voi kauppaan jäi vielä ihanat sarjakuva-aiheiset pinnit, jotka täytyy käydä lunastamassa tänään. Lasten osastolta löytyi myös satiinisia rusettipantoja á la Gossip girl. Nyt kun aurinko paistaa tekee mieli irrotella vähän lisää väreillä...keltaista, pinkkiä. Kesällä sitä tulee imettyä itseensä niin hemmetisti väriä, että syksyllä sitä on jo valmis siirtymään maanläheisiin sävyihin. Mutta nyt on aika irrotella...





Kuvissa: rullaluistin-koru, punainen ruusu, keltaiset pinnit ja pinkki tuubimekko h&m, kirja kirpparin antimia, söpö kansi, vai mitä?


Ja juu, kyllä kävin taas pikaisesti naapurin kirpparilla. Ja löysin tämän rokahtavan laukan. En kyllä tiedä tuleeko tätä oikeasti käytettyä...mutta aika hauskahan tämä on.


Sitten uutisia pohjolaan, nimittäin Ouluun oli avattu uusi designliike, Lifestyle kauppa. En tosiaan liikkeessä päässyt käymään, mutta näyteikkunasta tiiraillen näytti oikein lupaavalta. Onko kellään kommentteja liikkeestä? Ja siitä, mitä merkkejä siellä Polkan lisäksi myydään? Kiva, että alkaa levittäytymään tämä suomalaisen designin antimet pohjoisemmaksi.


Ei kommentteja: