torstai 15. toukokuuta 2008

I have a new crush

Terveisiä Uffelta! Taas tämän neidin on voinut bongata Hämeenkadulta kahta keltaista muovipussia kanniskellen. Muutama tuunauksella ehostettava mekko, ruskea pitkä nahkatakki, mekkokangas ja kukkaleninki tarttuivat haaviin 12 eurolla. Postailen kuvia myöhemmin, kun tuunailuni ovat valmiit.

Muuten päiväni sujui näyttöä suorittaessa työhuoneella. Loppusuoralla ollaan ja vihdoin huomenna saan työni valmiiksi. Sitten olisikin tasan viikko työharjoittelua jäljellä. Nopeasti tämä kymmenen viikkoa on sujahtanut. Tänään iski hieman haikea olo, että kohta sitä on tämäkin työharjoittelu Tampereella takana. SuperMukava on ollut ihan loistava ja inspiroiva harjoittelupaikka, varmasti tulee käytyä morjestamassa tyttöjä ajoittain ja tietenkin shoppailemassa. Käyn edelleen sisäistä kamppailua itseni kanssa, siitä että sallitaanko minulle Parikan kengät. Lisäksi löysin uuden intohimon kohteen, kun SuperMukavaan saapui Iloa-merkin kevätuutuuksia, hurmaannuin erityisesti punamustasta tunikasta. Tässä tunikassa on mielenkiintoisia leikkauksia sekä kiristysnaru, jolla sen voi solmia takaa, niin että välittyy ikään kuin perhosmainen vaikutelma. Postaan siitä kuvia, kun ensi kerran sovittelen tätä helmeä.

Ja arvaatkaa mitä? Minulla on uusi ihastus, Samatha, who? - komediasarja. Ystäväni esitteli minulle tämän uuden tulokkaan eilen, ja voi pojat, olen niin koukussa. Parina iltana neidit ovat pyhittäneet muutaman tunnin Samathalle ja Snickers-jäätelöpatukoille. Samatha, who? -sarja kertoo yllätys yllätys Samathasta, joka joutuu aloittamaan elämänsä alusta, jouduttuaan auton yliajamaksi. Sam makaa koomassa kahdeksan päivää ja herättyään hän ei muista henkilökohtaisesta elämästään mitään. Sam ei muista vanhempiaan, parasta ystäväänsä tai poikaystäväänsä tai vaikkapa miten ajetaan pyörällä tai sitä mistä hän ylipäätänsä pitää. Kuvitelkaa tilanne, jossa kaikki pitäisi aloittaa alusta ja oppia tuntemaan itsensä uudelleen? Juoni ei ehkä kuulosta kovin erikoiselta, mutta lupaan, että tähän ette tule pettymään. Uusi sam yrittää hyvittää menneisyyden ilkeilyjään, mutta kompastuu välillä entiseen minäänsä. Juuri koomiseksi sarjan tekee Samin viattomuus ja inhimillinen koheltaminen sekä loistava henkilögalleria. Esimerkiksi Samin kaksi ystävää ovat kuin yö ja päivä, toinen on viehkeä alkoholismiin taipuvainen bitch, ja toinen herttainen, pullukka daami, Samin vanha lapsuudenystävä. Sarjan on käsikirjoittanut sama neito kuin Ps. I love you -romaanin tekijä eli Irlannin pääministerin tytär Cecelia Ahern. Kannattaa siis tsekata sarjan kotisivut.

kuva

Kuva
kuva

Kiireinen viikonloppu tiedossa, joten minusta ei varmaan kuulu mitään ennen sunnuntaita. Olen lähdössä Ouluun työkeikalle. Minut on värvätty lauantaiksi Muumi-tapahtumaan lukemaan lapsosille satuja, oikea pikku Myy, that's me... Sopivasti järjestyi kyyti, kun poikaystäväni on tulossa bändinsä kanssa Helsingistä keikalta, niin he nappaavat minut ja osan muuttokamoistani kyytiin. Eipähän tarvitse istua yksin junassa.

Vielä päivän look, johon inspiksen sain 90-luvun hittielokuvasta Clueless. Muistan kuinka teinivuosina tuli tätäkin elokuvaa katsottua kymmeniä kertoja, niin että vuorosanatkin osaa varmaan vieläkin ulkoa. En yleensä pidä näin pinkeistä vaatteista, mutta tässä paidassa on jotain hauskaa oikein (ja väärinkin) yhdistettynä. Mieleeni tämä paita tuo sinkkuelämän Carrien ja Cluelessin typykät. Tämä pinkkiunelma tarttui mukaan eilen Uffelta.

kuva


Mukavaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja: