keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Arki

Parin vapaapäivän jälkeen levänneenä ja virkeänä takaisin töihin. Jep jep, in my dreams! Olen entistä väsyneempi ja tuhat asiaa nakertaa päässä. Niin paljon olisi pitänyt ehtiä tehdä vapaalla, mutta eilinen iltakin meni sohvaperunana. Katsoimme sen kirjastosta lainaamani Frances - elokuvan, joka oli kyllä vaikuttava elämäntarina. Pidän yleensäkin elokuvista, joissa on vahvoja naisia, jotka uskaltavat kapinoida vallinneita (mädäntyneitä) yhteiskunnan rakenteita vastaan. Lisäksi katsoimme Anton Corbijn Control - elokuvan. Oli ihan pakko ostaa tämä leffa arkistoon, kun on vaan yksinkertaisesti niin loistava! Olen tainnut hehkuttaa tätä leffaa aiemminkin??

Eilen kulutin aamupäivän roudaamalla sitä tavaraa kirppikselle, ja vahingossa meinasi lähteä koiran kukko-lelu myyntiin. Tietenkin kun kirppiksellä satuin olemaan, niin pitihän se kierrellä muidenkin pöytiä läpi, ja löysin perfekton tohtoriglamour-laukun kolmella eurolla.



Ja voi tuskaista tuunausvuoreni kasvaa, nyt on pakko laittaa stoppia tälle kirpparihamsterille. Hoidetaan ensin ne vanhat työt pois alta.

Projekti nro 1.
Mekko, hame?? Tästä kasarikankaasta on moneksi.


Huomenna olisi sitten viimeinen koulupäivä minun osalta. Loppuviikko on buukattu niin täyteen töitä, ettei koululle kerkeä. Nyt vielä viimeistelemään työharjoitteluportfoliota. Tsaukkis!




Me and my life - books, cafe and mon chien Iivari...

Mur mur, mikä mieltä painaa?






Päivän daami: Tuunattu mekko - second hand
huivi - second hand
Beatles-muki - Liverpool Beatles Museum

3 kommenttia:

Nuppu kirjoitti...

Kävin muuten siellä Pirkan kirpparilla, jota ne Sammon tädit suositteli. Ja luoja mikä aarreaitta! Ostin topin, hameen, neulepaidan, kesähousut ja laukun, ja meni kokonaista 7 euroa. Niin että kiitos vaan tästä kirppari-innostuksen tartuttamisesta :)

Satu kirjoitti...

Non niin, ja neiti voi tulla Ouluun sitten tyhjien kassien kanssa...lähdetään kuule sitten kunnon kirpparikierrokselle ;)

Nuppu kirjoitti...

Mullahan on se yks tyhjä kassi sulla siellä odottamassakin ;D