lauantai 5. huhtikuuta 2008

Skumppaa, skumppaa, anyone?


Hahaa..Skumpallehan se meni tämäkin ilta. Mahtava päivä muutenkin. Aamulla heräsin jo hyvissä ajoissa, että ehtisin käydä kirppiskierroksella ennen töihin menoa. Bonarilla vain ennätin, ja neiti astelee ulos kahden täyden muovipussillisen kans vaatteita, laukkuja ja kaikkea muuta kivaa. Ihan mielissäänhän sitä oli koko päivän. Enkä siis ennättänyt käydä kuin yhdellä kirppiksellä!Mahtavaa olla taas Tampereella, tosin hintataso kirppiksillä on hieman korkeampi kuin pohjoisessa.

Bonarilta siis bonuskirppiksiltä suunnistin vielä hulluille päiville (luojan kiitos en ole itse tällä kertaa töissä!!!), ja ostin pari cd:tä: The Cardigansin Gran turismon(jonka aikoinaan kiikutin divariin, ja jota olen jälkeenpäin kaipaillut kovastikin) ja Bob Dylanin The Freewheelin - levyn, jossa on se ihana levynkansi, johon mm. Vanilla Sky -elokuvassa Tom Cruisen esittämä henkilö David Aames liittää merkittäviä (epätodellisia) hetkiä elämässään. Jo itse levynkansi huutaa ostamista!Tämä on siis ensimmäinen ostamani Bob Dylanin levy.Veli ja Isäni on kovia Dylan diggareita, ja niiden innoittamani kai tämänkin levyn ostin. Muutenkin on kiva, kun on veli, joka huolehtii, että siskon musa-asiat on kunnossa.Toisin sanoen aina kun kaipaa uusia virikkeitä, ei tarvitse kuin kilauttaa veljelle, niin on aina jokin mielenkiintoinen bändi/artisti kiikarissa.




Töissä pidinkin puotia pystyssä ihan yksikseen. Ja aina kun sattui olemaan hiljaista, niin neiti ompeli takahuoneessa hametta, joka on ollut työnalla tässä jonkin aikaa. Päivän päätyttyä suuntasimme kamun kans hennesin kautta public cornersiin, jossa oli skumppapullo kympillä. Sitä sitten lipiteltiin, ja siirryttiin vielä odottelemaan bussia koti -baariin.Meitsi jakso hehkuttaa uudesta Blondie-topista, vaikka varmaan joka toisella typyllä mahtaa olla kyseinen henkan paita.Itse olen kyllä vannoutunut Blondie-fani.Tyypillistä, kun tämä neiti astuu areenalle, niin ollaan heti dj:tä ahdistelemassa, et soita sitä blondieta, jooko!!!!Ei muuta kun öitä...Huomista laivareissua odotellessa.Postaan myöhemmin kuvia kirpparilöydöistäni, jotka tällä hetkellä jylläävät pesukoneessa. Ja hei älkää kysykö Hessusta, minun vaan oli saatava se matkaan kirppikseltä uuden keittiöni koristeeksi.




Kuvassa itse väsäämäni hame uffelta löytämästäni verhokankaasta...kevättä rinnassa!!!

Ps. Tämä Cardigansin levy toimii taas, enää en kiikuta sitä mihinkään...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on ihan tosi kivannökönen tuo hame :)

Satu kirjoitti...

Kiitos!