tiistai 22. huhtikuuta 2008

Voi ihana koiruus...

Huh huh kiireinen viikonloppu takana Oulussa. Miksi sitä aina kuluttaa itsensä reissussa laatimalla tappoaikatauluja, niin että reissulta kotiuduttua olo on kuin jyrän alle jäänyt? Takana on työntäyteinen viikonloppu, pippalointia ja muutto. Ja aika kului taas niin siivellä, mutta olipahan kiva nähdä minulle tärkeitä ihmisiä. Ja voi asuntomme Oulussa näytti todella kivalta, kun pojjaat on sitä laitelleet.

Viikonlopun tähtenä toimi ehdottomasti koirani Iivari, joka vietti kanssani muutaman päivän. Lauantaina oli Stokkalla koirien muotinäytös, ja bongasin koiralleni esittelypöydiltä söpön raitapaidan ( jossa koirani näyttää ihan golffarilta). Ja olisihan siellä ollut vaikka mitä krääsää koirille nahkalätsästä alkaen, mutta jotain rajaa kuitenkin. Tämän paidankin ostin itse asiassa siinä tarkoituksessa, että voin kopsata siitä koiralleni kaavat. Onhan totta, että koiravillityksen kasvaessa alkaa markkinoille ilmestyä mitä kummallisinta hyötytarvikkeita, ja rahastuksen makua on ilmassa. Yhtäkkiä koirasta on tullut leikkikalu, jolle ostetaan vaatteita ja leluja kuin lempibarbille konsanaan. Vierailin kerran eräässä koirientarvikeliikkeessä, jossa timanttisesta ruokakupista sai pulittaa n. 60 €, siis oikeesti, kuka täysjärkinen tuollaiseen sijoittaisi?!!!

Mutta tässä siis monsieur Iin paita, näyttää aika suloiselta, vai mitä?



Kuvassa: Iin paita, SAtockmann. Minulla: paita: kirppislöytö, hame: H&M, kengät: kirppiis, huivi: Kaunotar ja kulkuri ja kukkolelu: Stockmann


Viikonlopun aikana ehdin pikapikaa vierailla naapurin kirppiksellä, ja säkillinen vaatteitahan sieltä lähti matkaan. Helmilöytö oli ruskea nahkarotsi, joka oli -50%, eli maksoi minulle vain 5 euroa. Vaikka takki olikin minulle liian iso, tiesin sen löytävän oikean omistajansa. Niinhän siinä sitten kävi, että kämppikselleni takki istui täydellisesti. Takki löysi onnellisen omistajansa.
Mukaani kirppikseltä tarttui pitkä farkkutakki kolmella eurolla, jossa on sitä 70-luvun meininkiä, vihreä minihame, beige villapaita, Nanson punakuvioinen toppi ja lintukorvikset. Et ei hullumpi reissu. Kirppareilla koluamista voi verrata siihen Forrest Gumpin kuuluisaan fraasiin "Life is like a box of chocolates, you never know what you're going to get". Jep jep!

Tässä muutama kuvapostaus viikonlopulta. Kiva neljän viikon jälkeen tehdä tutkimusretki "vanhojen vaatteiden" pariin, omaan vaatehuoneeseeni.



Ylemmässä kuvassa: paita, kirppsilöytö 1,50€, laukku, gina tricot.
Alempi kuva: Hame, H&M, Musta jakku, H&M, huivi, kirppislöytö.

ps. Ei varmaan tarvitse mainita, että tämä muutamassa kuvassa esiintyvä sininen hame on suuressa suosiossani tällä hetkellä...Laitoin sen huomaamatta tänäänkin päälle...Mutta nyt aika rientää töihin..

pps. Ja kyllä, tarvitsen hiusten leikkuun, tämä pehko tekee minut hulluksi...

1 kommentti:

Breezy kirjoitti...

Ihana paita Iivillä! Ootte ku kaksi marjaa (;