maanantai 14. huhtikuuta 2008

Iloisia häntähuiskuja

Ihana oli töiden jälkeen astua ulos, kun se aamuinen lumimaisema olikin vaihtunut aurinkoiseksi iltapäiväksi. Bussin ikkunasta hymyn huulilleni sai ulkoilevat koirat, jotka niin innokkaasti hännät heiluen nuuhkivat kevään ensituoksuja. Missä se meidän into on, kun aurinko paistaa ja kevät etenee?

Viikonloppu kului taas niin sutjakkaasti viihteen ja shoppailun parissa. Perjantaina kävimme kaverin kanssa perinteisellä skumppajahdilla. Eli nauttimassa after very hard work week skumppaa. Ja se perjantai-ilta vierähti taas yhdestä toiseen, ja sitä rataa. Minä kassialmana liikuin baarista toiseen päivän ostosten kanssa. Perjantain irrottelussa on jotain niin vapauttavaa, kun tietää, että viikonloppu on alkamassa eikä ole kiirettä minnekään. Perjantaina ei vaan voi olla pahalla tuulella.

Lauantaina oli sitten virallinen shoppailupäivä. Päätimme lähteä kunnon kirpparikierrokselle kaverini Ilonan kanssa, joka ei ole vielä oikein päässyt sisälle tähän kirpparitouhuun. Ja kyllähän sitä löytyi vaikka mitä vaatetta neidillekin, vaikka emme ennättäneet käydä kuin kahdella kirpparilla. Omat löytöni olivat tällä kertaa aika kirjapainotteiset. Löysin Sammon kirppikseltä pöydän, joka oli pullollaan taidekirjoja ja kunnon rock lp-levyjä. Sinnepä ne rahat sitten menikin. Ostin mm. Picasson kuvitetun elämäkerran ja venäläistä 1900-luvun taidetta käsittelevän kirjan. Mukaani tarttui myös David Bowien ja rollareiden lp:t. Sitten löysin kaksi todella hyvin kuvitettua "Kauneimmat käsityöt" - teosta. Kirjat ovat 70-luvulta ja sisältävät todella hyvät ohjeet ja havainnollistavat kuvat ompeluun ja neulomiseen. Mitä helmiä!





















Pienen etsimisen jälkeen löysimme viimein LA-kirppiksen, josta mukaani tarttui tummanruskea laukku ja piianpeili. Olen aina halunnut itselleni tällaista klassikkopeiliä, jonka sai vitosella. Epäilemättä alan vahvasti olla sitä mieltä että, kun työharjoitteluni päättyy täällä Tampereella tarvitsen alleni ison henkilöauton kuljettamaan kaikki kamani takaisin pohjoiseen.

Alla vielä lauantai-illan huuma, päätettiin lähteä klubille jammailemaan. Salut!


Toppi: h&m
hame: h&m
laukku: kirpparilöytö
koru: kirppikseltä

Ei kommentteja: