torstai 10. huhtikuuta 2008

Lähdetäänkö safarille - paita

Tämä päivä oli taas niitä, että herätään väsyneenä, juodaan aamukahvit vauhdilla eikä vaatekaappini suostu tekemään yhteistyötä kanssani. Luovuutta puhkuen laitan päälleni tylsän luonnonvalkoisen villapaidan ja huivin, joka ei pysy nätisti rusetilla. Talking about a beauty! Väsymyksestä saan kyllä syyttää itseäni, tai itse asiassa Monica Alia, sillä hänen kirjansa Brick Lane piti minut valveilla aina kahteen asti yöllä. Epäilemättä Monica aikoo tehdä saman tempun ensi yönäkin.

Sitten minä tuhlari innostuin vielä shoppailemaan yöllä Adlibris -nettikirjakaupassa luettuani Nelliinan vaatehuonetta, jossa neiti esitteli uusia kirjalöytöjään. Tilasin itselleni tämän 108 ways to transfor a T-shirt, Sylvia Plathin Bell Jar - äänikirjan, jonka kertojaäänenä toimii Maggie Gyllenhaal sekä Art noveau -kirjan. Sylvia Plath on ollut lempirunoilijani kautta aikojen, ja omistan jo entuudestaan hänen runokirjoja, kirjekokoelman ja päiväkirjan. Mutta tämä Bell Jar uupuu vielä kokoelmastani, pian olen onnellinen omistaja. Ja vielä äänikirjana! Terveisiä vain poikaystävälleni, joka saa ensiviikolla kirjapaketin Ouluun, neiti ja lasku tulee sitten perässä.


Sylvia Plath



Vaikka aamulla tulikin sähäkkä lähtö bussiin, ehdin keskustassa käydä pikapikaa Uffella, ja tein tällä kertaa eksoottisia löytöjä, afrikkahenkinen tunikapaita, keltainen villaliivi sekä pinkki esiliina. En tiedä onka tämä afrikkapaita vähän liian härski, mutta leveälahkisten farkkujen, hapsulaukin ja aurinkolasien kanssa tämäkin paita menee, vai mitä olette mieltä? Paha vikani haalia itselleni välillä näitä kummallisuuksia.









Muuten työpäivä harjoittelupaikassani sujui rattoisasti ihania mekkoja ommellessa. Asiakkaat tosin taisivat kummastella, kun neiti saumuroi myyntitilan tiskillä seisoen!

Ja en sitten ollut ainoa, joka oli hieman hajamielinen tänään, nimittäin oltiin työkaverin kanssa astuttu stokkalle sisään One Wayn puoleisista liukuovista, niin meitä vastaan tuli teinipoju, joka juoksi pahki liukuoviin, ja huusi vielä perään, että perkeleen ovet!! Että sitä tilannekomiikkaa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuo afrikkapaitahan on aivan ihana! Älä ihmeessä aloita sen uutta elämää laukkuna ainakaan vielä! Ja tää blogi... Niin sua! Tykkään =)
Voi jos ei ois seminaarin yläastetta lakkautettu niin lähettäisin sille ilkeelle, puolueelliselle, syrjivälle kässän opelle kuvan siitä sun tekemestä hameesta..!! Tosi kaunis, tuu äkkiä Kajaaniin tekeen mullekki tollanen!

Satu kirjoitti...

Kiitti! Aloin itsekin tykkään siitä paidasta. Tahtoo kyllä Kajaanin viettään tyttöjen iltaa...Tein tänään taas ihan kivoja löytöjä...