tiistai 8. huhtikuuta 2008

Tahtoo Parikat



Vaikka tämäkin päivä näyttäytyi sateisena ja harmaana, on muutama asia, jotka piristivät minun tiistaitani. Nimittäin SuperMukavan näyteikkunaan on ilmestynyt Minna Parikan kevät/kesä 2008 -mallisto. Ja voi voi, katsokaa näitä ihanuuksia! Eikö jokaisen muotitietoisen suomalaisen naisen tulisi omistaa yhdet parit Minna Parikan kenkiä? Yritän hyvällä yrityksellä puolustaa itselleni ja poikaystävälleni, että miksi kukkaron nyörejä tulisi raottaa - edes tämän yhden kerran! Onhan kyseessä elinikäinen sijoitus.

Ja toinen asia joka teki sateisesta tiistaistani herkullisemman... Ihana vohvelikahvila Ojakadulla. Kävin tauolla hakemassa vaniljajäätelöllä ja kinuskikastikkeella höystetyn vohvelin ja kanelikahvin kermavaahdolla...eikä enää ollutkaan niin väliä, että unohdin ottaa matkaani sateenvarjon ja sadehattuni.

Ja vielä niihin Parikoihin. Mikä on sinun suosikkisi? Ava, Frida, Lily vai Bow ? I think mine is Frida...



Ava



Lily


Bow

Frida


Kuvat otettu SuperMukavassa Ojakatu 1, www.supermukava.fi,
Minna Parikka

Ja sitten vielä kirpparilöydöksiin. Ehdin aamulla käydä pikaisen kierroksen Bonuskirppiksellä, josta löysin parit korkkarit, Latvialaisen novellikokoelma -kirjan ja kivan peilirasian.




Näihin kenkiin on siis tyydyttävä ennen kuin saan jalkaani ne Parikat.

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihania kenkiä ja noi kenkäboxitkin oli ihan mielettömän söpöjä! Omat suosikkini ovat Ava ja Frida:)

Iina kirjoitti...

Ooh, ihania. Miksi niiden pitää olla niin mahdottoman kalliita? Omat suosikit ovat ehdottomasti Ava ja Bow. Vielä jonain päivänä hankin itselleni ne!

Satu kirjoitti...

Sanoppa muuta, opiskelijabudjektilla saa aika kauan säästää, mutta jospa vielä joku kaunis päivä omistaisin yhdet Parikat.

Satu kirjoitti...

Sanoppa muuta, opiskelijabudjektilla saa aika kauan säästää, mutta jospa vielä joku kaunis päivä omistaisin yhdet Parikat.

Christina kirjoitti...

Ah, onpa kerrassaan ihania. Avat nousivat ehdottomasti suosikeikseni.