maanantai 7. huhtikuuta 2008

Ha haa laivareissulta on selvitty hengissä. Takana on mukava ja vauhdikas viikonloppu hyvässä seurassa, ja olo on rennosti väsynyt. Parin päivän biletys vaatii veronsa, ja todellisuus iski karuakin karumpana sateisena maanantaiaamuna, kun jokaikinen osa minusta olisi vain halunnut painaa pään tyynyyn.

Palaten vielä siihen laivareissuun. Suuntasimme ystävieni Ilonan ja Jonnan kanssa Turusta lähtevälle Viking linelle viihderisteilylle viettämään tyttöjen iltaa. Ohjelmassa oli siis perinteistä kupin kaatoa, shoppailua ja danssaamista. Jo ennen junalle lähtöä innoistuin shoppailemaan Uffelta oranssin sadelakin, keltaisen shaalin ja inkkarilaukun. Sitten piti vielä rynnätä Hulluille päiville hakemaan Akateemisesta Peter von Baghin Elokuvan historiaa -opus, jota olen haikaillut kirjastooni. Tätä tiiliskiveä raahasin sitten junaan, laivaan ja takaisin Tampereelle. Tytöt nauroivat, että neidillä on kädet täynnä kasseja jo menomatkalla.


Kaikki kuvassa olevat tuotteet Uffelta..


Ruskea keeppi kirppikseltä.






Mutta siihen laivareissuun... kyllä se vaan on eri bilettää merellä kuin viettää perus tyttöjen iltaa maissa. Ihana välillä irtautua oikein kunnolla ja keskittyä vain siihen olemiseen. Missä muualla voi heittää kengät hytin nurkkaan ja noutaa kaveria baarista sukkasillaan? Tai levähtää hetken hytissä ja jatkaa sitten bailaamista? Ja missä muualla on ihan normaalia juoda pienet sunnuntaihilpeät kuin laivalla?



Laivailun filosofiaa...

1. Jos korkokengät ahdistavat, heitä ne hytin nurkaan ja jatka bailaamista sukkasillaan. Ei täällä tarvita kenkiä!

2. Sunnuntaikännääminen on oikeasti rentouttavaa, mutta sallittua vain laivalla - siellähän se on normaalia.

3. Risteilemiseen voi tulla addiktio, jo paluumatkalla aletaan keskustelemaan uuden laivamatkan varaamisesta. Ja kun ne Tax free -myymälöissä tuputtavat niitä ilmaisia risteilyjä.
Ja meissä kaikissa asuu pieni juntti...



Biletunnelmissa laivalla...


minä ja west beach...illan hittituote

3 kommenttia:

modegerecht kirjoitti...

oi, löysit uffilta tuollaisen ihanan hapsulaukun!

Satu kirjoitti...

Jep, neljällä eurolla lähti matkaan :)

plain turf kirjoitti...

Eikös se baarin lattia ole laivallakin tahmainen? Ainakin valkoset sukat menee huonoon kuntoon.