torstai 2. huhtikuuta 2009

Vintage shoes


On vaikea hillitä itseään, kun orastava Englanti-ihastus on päällä. Pubilounas, vaatteet, korut, kengät - kaikki tuntuu paljon halvemmalta kuin Suomessa. Varsinkin, kun punnan kurssi suhteessa euroon on allekirjoittaneen kannalta edullinen. Muutama päivä sitten sain New look:iin staff card:in, jolla saan jopa 50 % prosenttia alennusta ostoksistani. Luonnollisesti päivitin välittömästi vaatekaappini ajan tasalle. Töissä nämä brittineidot pukeutuvat todella tyylikkäästi - ja no värikkästi. Tällä hetkellä violetti on värinä in, ja työntekijöiden olisi suositeltavaa käyttää tätä väriä vaatteissa ja asusteissa. Aika mielenkiintoista! Yhtäkkiä musta ja valkoinen (joihin olen kätkeytynyt talvikaudeksi) tuntuu jotenkin tylsältä ja elottomalta, kun ympärillä on väriä ja printtiä. Tähän asti olen pidättäytynyt ostoksissani aika minimalistisella linjalla, mutta asusteissa uskallan jo irrotella. Pelkään pahoin, että Englannin kultuuri ja tyyli aivopesee minutkin. Minkähänlaisena väripalettina sitä tulee takaisin?!

Tänään poikkesin töiden jälkeen Birminghamin Vintagekaupassa. Luonnollisesti muutama aarre tarttui matkaan. Bongasin kahdet 70-luvun korot sekä kolme ihanaa kasarityylistä mekkoa. Hinnatkaan eivät olleet kovin korkeita, verrattuna Lontooseen, jossa eräässä putiikissa vintagemekkojen hinnat lähtivät 100 £ ylöspäin.



70- luvun korot. En voinut vastustaa.



Retromomentti. 5 £ The Vintage Clothing Company, Birmingham.


ps. Pahoittelen kuvien laatua, tällä loistavalla kameralla olisi kuitenkin pärjättävä täälä...

3 kommenttia:

Nuppu kirjoitti...

Violetista puheenollen, oon tykästynyt siihen sulta saamaani vaaleanlilaan neuletakkiin/paitaan/mikä lienee. Toimii sekä topin että paitapuseron kanssa!

Nautihan nyt ostosmahdollisuuksista siellä. Mä sallin itseni tulla hulluksi hulluilla päivillä farkkujen, farkkuleggareiden ja kahden topin edestä (yht. 40e). Jospa taas pihistelis hetken.

Satu kirjoitti...

Kiva, että se neuletakki oli hyvä. Sua se väri pukee;)
Juu tää mopo karkaa käsistä tän shoppailun suhteen Onneks täälä on primark!!

Niin ja näytän totaali vihreää valoa sille meidän Mallorca-reissulle!!

Nuppu kirjoitti...

Primark on kyllä parhautta! Etenkin kun sitä ei ole kotipuolessa, niin niitä rytkyjä ei välttämättä ihmiset täällä tunnista halpisvaatteiksi :D nimimerkillä "olen käyttänyt Primarkin hametta mm. häissä".

Joko laitetaan reissu varaukseen? :)