torstai 9. huhtikuuta 2009

Just me

Viimeisen kahden viikon ajan olen ollut menossa koko ajan. Kaikki ympärilläni on uutta ja mielenkiintoista. Töiden jälkeen ei millään malttaisi lähteä "kotiin" Northfieldin kaupunginosaan (noin 5 km keskustasta), vaan usein tuleekin kierreltyä kaupoissa sekä istuttua pubeissa. Eilen olimme ystäväni kanssa ilmeisesti niin uupuneita työpäivästä, että jo yhden viinilasin jälkeen olimme pienessä hiprakassa. Siinä sitten innostuttiin vielä shoppailemaan tuoksuja ja meikkejä Bootsista. Hyvin, hyvin vaarallista pienessä nousuhumalassa lähteä putiikkikierrokselle. Impulsiivisuus on huipussaan!

Ja eihän sitä vieläkään malttanut kotiin lähteä. Kesken bussimatkaan hypättiin pois kyydistä Selly Oakissa ja menimme opiskelijoiden suosimaan pubiin The Soak:iin, joka olikin tupaten täynnä. Arvatenkin telkusta tuli futista!Kyllä jaksaa ihmetellä näiden brittien fanaattisuutta jalkapalloon. Mutta maassa maan tavalla, Go Liverpool! Go!

Nyt vietän rauhallista torstai-iltaa kotona. Ystäväni poikkis tuli tänään vierailulle Birminghamiin, joten kyyhkyläiset ovat keskenään. No drinks for me tonight! Just me and my books...






Mutta kuka kurkistaa verhon takaa?!

Ei kommentteja: