maanantai 13. huhtikuuta 2009

Bat fot Lashes!!!

Nyt täytyy hehkuttaa, sillä onnistuimme ystäväni kanssa saamaan liput Bat For Lashesin keikalle. Vaikka keikka olikin loppuunmyyty, odotimme sinnikkäästi box officen edessä, ja niinpä sitten lopulta irtosikin muutama lippu. Ja ihan mahtava keikka!Olin ihan fiiliksissä kun Natasha Khan lauloi "Good love" - kipaleen. Ehdottomasti minun lempparibiisi tällä hetkellä. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan tämän Bat for Lashesin uusimman albumin. Ainut miinus keikalla oli edessäni oleva pitkä pariskunta, joka ei millään malttanut keskittyä keikkaan, vaan koko ajan supattivat keskenään. Oikeasti ei ymmärrä, että kun tullaan nauttimaan keikasta, niin sitten ei malteta edes viittä minuuttia kuunnella rauhassa.

Toivekkaana keikkapaikan edessä, any tickets left?

Keikan jälkeen oli tietty pakko ostaa bändin hauska t-paita, jossa koreilee karhu. Ja pinssejä. Mie oon tällänen fanittaja!Ja tämä uusi teeppari olikin koeajolla tänään mustien haaremihousujen kanssa.


Surkee kuva Bat for Lashesin keikalta. Odotan kaveriltani parempia kuvia. Kaunis Natasha Khan.

Muuten olen viettänyt vapaapäivääni kirjoittamalla artikkelia Raahen paikallislehteen elämästäni Englannissa, ja tottakai oli pakko piipahtaa keskustassa tepastelemassa, kun on ollut niin kaunis päivä. Ihana vaan nauttia päivästä itsekseen. Huomenna sitten taas koittaa arki.









Paita # Bat for Lashes t- paita
haaremihousut # Primark
rannekoru # New Look
koru # New Look
vyö # Ei tietoa?

Surkea kuvausstudioni...kun vaan olisi parempi kamera, kuvakäsittelyohjelma asennettuna uudella miniläppärilläni...It's reality, babe!

2 kommenttia:

Anna-Maria kirjoitti...

Kiva kun pääsit keikalle, BFL rulaa. :) Tosi kiva tuo bändipaita ja ihanat harem-housut.
Ilmoittele ihmeessä, jos olet muuttamassa Tampereelle päin. Olisi kiva taas tavata. :)

Satu kirjoitti...

Anna-Maria; Oli kyllä niin huippu keikka, et en unohda koskaan. Tosiaan olisi tarkoitus kolmen vuoden tauon jälkeen jatkaa opintoja Tampereen yliopistolla, en tiedä kykenenkö, mutta Pispala kutsuu kyllä!Ja ehdottomasti tahdon messiin sun bileseuraksi, sulla näyttää olevan hyvä meininki;)