sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Tarina siitä kuinka päädyimme teknoklubille

Olimme eilen katsahtamassa Birminghamin yöelämää. Päivällä kierrellessämme vintageputiikkeja, löysimme ns. Rock-klubin, joka vaikutti mainoksista päätellen lupaavalta. Mutta mite kävikään?! Illalla paikka olikin muuttunut kammottavaksi teknoluolaksi. Epäilyksistä huolimatta maksoimme 10 puntaa sisäänpääsymaksua, ja toivoimme, että jossain toisessa kerroksessa soitettaisiin parempaa musiikki.a Jo niistä pinkeistä karvanoppakengistä ja takamuksen paljastavista hamosista olisi pitänyt tajuta jotain. Paikka oli ihan kamala! Onneksi pienen kinuamisen jälkeen saimme rahamme takaisin. Ei mitenkään, ikimaailmassa en olisi voinut viettää iltaani tuollaisessa paikassa.

Tämän jälkeen illan fiilis laski kuin ketunhäntä. Turhauttavaa hakuammuntaa, kun ei tiennyt hyvien baarien sijaintia. Lopulta otimme taksin, joka vei meidät vilkkaalle baarikadulle. Tosin nämä oli taas kaikki niitä jytäpaikkoja. Hieman pettyneinä koitimme nostaa tunnelmaa tanssimalla eräässä yökerhossa. Siinä vaiheessa, kun joku tyyppi alkoi esittämään meille gangstaa ja läpsiin takamukselle, vaihdoimme paikkaa.

Loppuillan vietimme turvallisesti irkkupubissa, jossa tunnelma oli katossa. Sen pituinen se baarireissu. Eipä ole vielä omaa kantapaikkaa löytynyt.





Ihan väärissä vaatteissa bilehilepaikoissa. Asuun haettu vaikutteita 70- ja 80- luvun diskosta. Bling bling.
Paita # vintage
toppi # H&M
hame # vintage
vyö # H&M
kengät # Bertie

Ei kommentteja: