maanantai 30. maaliskuuta 2009

Lontoo. Bayswater, Birmingham

Ensimmäinen työpäivä takana. Paljon uutta ihmeteltävää. Aamulla mies nimeltä Graham nouti minut ja ystäväni kyytiin ja toimitti työpaikalle. Luulimme, että meillä olisi ensin mukava pehmeä lasku arkeen, mutta suoraan vaan töihin. Oma työpaikkani olikin New look, eikä Topshop, mutta mukavalta sekin vaikuttaa. Suomalaiseen mittakaavaan kaikki on niin suurta ja kiireisestä. Oma työpaikkani sijaitsee keskellä ostoskeskusta, Bull ring:iä, jossa vilinää riittää. Tänään jopa opettelin käyttämään kassajärjestelmää. Kielen kanssa pärjäilee ihan mukavasti, mutta on tämä kuitenkin hankalampaa kuin kuvittelin. Hetki menee ennen kuin ehtii prosessoida englannin kielen...

Ja mitä tyyliin tulee, on pohjoismaalainen minimalismi kaukana tästä. Täällä pukeutumisessa näkee väriä, korkeita korkoja ja lyhyitä, folkflore-tyylisiä mekkoja. Hämmästykseni, vaikka sää ei tääläkään ole häävi (plussalla toki ollaan), on ihmisillä kovin vähän vaatetta.



Camden town. Minulle nousi sopivasti viime lauantaina kuume. Se siitä Lontoon yöelämästä. Kuvassa ollaan pubissa lämmittelemässä. Juuri ostettu tekoturkki Portabellon markkinoilta piti minut lämpimänä. Minulla on aina ollut leopardifetissi, mautonta, eikö totta? En voinut vastustaa tätä lyhyttä tekoturkista, joka tarjotttin minulle 25 £!!

Näkymiä Bayswaterin hotellihuoneen takapihalle, niin tyypillistä Lontoota!





Tämän päivän ostos...Bertiesin kengät!!



2 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Kuinka kauan sulla kestikään tuo työharjottelu sielä ihanuuskaupungissa...?:) Lontoon katukuvassa näkeekin varmaan ihan kaikenlaista stailia, mikä on inspiroivaa:D Ite oon käyny Lontoossa yli 10 vuotta sitten, joten ois aika tehä uusintaretki!

Satu kirjoitti...

Tyharjoittelu Birminghamissa kestää kaksi kuukautta, että toukokuun lopussa tallailen taas Oulun poulkuja;) Onhan tässä paljon ihmeteltävää! Kukkaron nyörit on pidettävä kireenä, ettei kaikkiin hömpötyksiin mene mukaan.