perjantai 6. maaliskuuta 2009

Iso huokaisu

Kummallista kuinka elämä nielaisee aina kiireineen. Seuraavaa on siis tapahtunut. Toissa perjantaina palautin suurimman osan lopputyöstä sekä kirjallisesta osuudesta. Iso huokaus. Viimeisenä iltana vielä ommeltiin nappeja farkkutakkiin yön hiljaisuudessa. Laitan myöhemmin kuvia lopputyöstäni, kun virallinen seminaari on ohi.

Seuraava iso askel oli muutto, joka tapahtui viime viikonloppuna. Muutimme siitä jättiasunnosta hieman pienempään kolmioon. Mutta isona plussana tässä uudessa asunnossa on parveke, tilavampi keittiö sekä leveät ikkunalaudat. Isona miinuksena - ei vaatehuonetta!! Nyt elän siis laatikoiden ja jätesäkkien seassa. Miksi tämä muuttolaatikoiden purkaminen on niin vastenmielistä?


Viimeisiä kuvia vanhalta asunnolta...body - gina tricot, hame - h&m, kengät - new look



Muuttolaatikoiden seassa...huomaa, että suurin osa vaatteista on jo pakattu. Body - gina tricot, farkkumekko - h&m.



Apua kaivataan tavaroiden purkamisessa, epätoivoinen hetki. Tunika - h&m, farkut - diesel.



Näkymiä uuden asunnon parvekkeelta...toppi - filippa k., sarvikuono-koru - lifestyle shop, neuletakki - h&m.


Nyt täytyykin kiitää töihin...Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! =)

Pupu kirjoitti...

Hihii, tutun näköiset maisemat on uudesta asunnostanne;)Lähikauppa ainaski sopivan lähellä:) Lihaviston neiti & Viljami lähettävät onnittelut uuten tupaan!:)

Satu kirjoitti...

piitzi: Kiitos, kiitos!

PupuLihavisto: No niin on, unohtuneen maitopurkin saa käsiinsä hetkessä, kun ei tarvitse kauaksi lähteä. Ja oon kyllä niin innoissani asunnon parvekkeesta, luksusta!