torstai 4. syyskuuta 2008

Täydelliset farkut

Jo pidemmän aikaa on ostoslistallani kiikkuneet farkut. Ja koska sopivien farkkujen löytäminen on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, olen "ignoorannut" vaatekauppojen farkkutarjonnan keksien selityksiä välttääkseni ahtaasen sovituskoppiin tunkeutumisen vain havaitakseni takamukseni taas levinneen (vai kuka niitä housuja oikein kutistaa?). Lisäksi farkkujen ostaminen on oikeasti sijoitus, joka tuntuu opiskelijan kukkarossa. Halvalla toki löytää farkkuja, jotka istuvat vielä sovarissa ihan kivasti, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen ne muistuttavat "vellihousuja". Täydellisten farkkujen kriteereihin hintalaatu-suhteen lisäksi kuuluvat ehdottomasti malli, väri mukavuus sekä se, että ne luovat illuusiota pienemmästä takamuksesta. Viimeaikaiset kokemukseni farkkujahdista on se, että hyvännäköiset farkut ovat suunniteltu ns "lättäperseille", sillä takamusvara tämänpäivän farkuissa on kovin olematon. Olen nainen, en kukkakeppi, perkule!

Tänään minä kuitenkin löysin ne; täydelliset, superwoman farkut One waysta ollessani pakollisella syystakki ostoskeikalla. Jo kaukaa kiinnitin huomiota farkkujen täydelliseen malliin ja kapeaan lahkeeseen sekä kulutettuun vaaleansiniseen pintaan. Sovituskopissa nämä ihanat Dieselit näyttivät vihreätä valoa. Takamukseni kiittää ja kumartaa. Uusi aikakausi on alkanut housumaailmassani.




Joku tahtoi myös kuvaan...


farkut # diesel korot # second hand 70-luvun diskomekko # second hand musta jakku # h&m
nahkainen vyölaukku # second hand

Ah, huomenna on jo perjantai, alkaa puuduttamaan nämä 05:30 -aamut!!

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Miksi oi miksi mä en ikinä löydä 70-luvun diskomekkoja kirpparilta..? O_o

Satu kirjoitti...

Mulla löytyy kuule lisää näitä 70-luvun helmiä. Eksoottisimpia lienee 70-luvun diskohousuhaalari. Suunnittelen 70-luvun teemabileitä ihan silläkin verukkella, että saisin tekosyyn pistää tuon ihmetyksen päälleni.