tiistai 19. elokuuta 2008

Linjoilla taas...

Bonjoir! Tämä neiti on ollut viimeisen viikon ajan sellaisessa ristitulessa koulun ja kodin välillä, että tekemisen puuttesta ei ole ainakaan kärsinyt. Väsymyksestä ja univelasta kielii se, että olin aamulla painanut kaksi herätyskelloani kiinni. Sen sijaan, että olisin noussut ylös puoli kuudelta, neiti jatkoi unia puoli kahdeksaan. Oli liian myöhäistä ehtiä koulubussiin. Siispä vietin koulusta tahattoman vapaapäivän. Töihin sentään oli tietysti illaksi mentävä.

Viime viikolla en ennättänyt kuvaamaan mitään mielenkiintoista, saati sitten omaa pukeutumistani (joka on ollut äärimmäisen tylsää!!). Aamukuuden aikaa päivän asua valitessa sitä ei ole luovimmillaan, pikemminkin on haasteellista löytää oikeita vaatekappaleita vaatehuoneestani joka, kulkee nimellä pyörremyrsky. Sen sijaan minun parempi puoliskoni on vetänyt pointsit tyylikkyydellään.Toinen on niin kiintynyt tähän uuteen hattuun, että ei malttaisi ottaa sitä ollenkaan pois.





Kirjavaa sakkia...Olen koittanut tunkea itseni näihin tavoitehousuihin, jotka bongasin pari viikkoa sitten designtorilta Tampereelta. Perkule, minähän mahdun näihin!!! Tähän henkalta bongaamaan läppärilaukkuun rakastuin ensisilmäyksellä. Ei haittaa, että vanha koneeniei tähän mahdu ihan täydellisesti, sillä tästä tulee virallinen koululaukkuni. Pysyypä ainakin paperit järjestykssä.

Musta neuletakki # H&M
kaulahuivi # H&M
nahkatakki # H&M
laukku # H&M
farkut # Filippa K. /Second hand
kengät # Kaunotar ja kulkuri



Nyt palailen juhlapukuluonnosten pariin. Meillä alkoi koulussa asiakastyönä juhlapukukurssi, jossa suunnittelemme ja valmistamme asiakkaalle juhlapuvun. Oma asiakkaani tarvitsee pitkän pukeutumiskoodin mukaisen iltapuvun. Mahtavaa suunnitella puku oikeasti mallin mitoissa olevalle neidille. Time out.




Ideakuvakollaasi...tästä se taas lähtee.

3 kommenttia:

Nuppu kirjoitti...

Saisko kuvia Iivistä siinä sadetakissa, mahtaa olla söpö =)

Satu kirjoitti...

Juu seuraavan kerran, kun sataa, niin napsin siitä kuvia. Nyt sillä on siniset sortsit jalassa(näyttää ihan urheilijalta), kun sillä on vähän ihottumaa massussa...raukka parka, toiset nauraa sille...

Breezy kirjoitti...

Vai että mallin mitoissa, no niinkai sitä! Tuli eilen todistettua mittanauhalla ;) Ku vielä pysyis samat mitat niin olis kiva.
Lähetin illalla sulle ne valokuvat.