tiistai 1. syyskuuta 2009

Kohti syksyä, arjen zombie!

Lomailun jälkeen arkeen palaaminen tuntuu kompuroinnilta. Yhtäkkiä niin reipas aamuvirkku on saanut myllättyä unirytminsä päälaelleen. Viimeisen kolmen vuorokauden aikana olen kukkunut hereillä neljään asti aamulla. Liekö elämää suuremmat kysymykset pitävät tätä levotonta sielua hereillä? Toki kukkuiluun on osasyynä viime viikkoinen Mallorcan matka. Muutamana yönä jaksettiin notkua baareissa aamuun asti, jonka seurauksena päivät menikin levätessä.

Muuten lomani meni leppoisasti aurinkotuolissa lojuillen, uidessa sekä sangriaa juoden. Ja omalla kohdalla, kun lomasta on kyse, niin tokihan onnistuin hankkimaan melkein 40 asteen helteessä flunssan, joka vetikin sänkypotilaaksi muutamana päivänä. Kaiken kaikkiaan lomamatka oli juuri sellainen kuin kuvittelin:lepoa, sangriaa, ruokaa ja aurinkoa. Näillä eväillä pitäisi jaksaa.







Näistä kesäisistä tunnelmista on aika fokusoitua jo käsillä olevaan syksyyn ja siihen, että mille sitä nyt alkais? Miten rakentaa järkevästi kevyellä kukkarolla syksyn wardrobe (tässä tapauksessa matkalaukku, jossa suurin osa vaatteissani lojuu ja tulee lojumaan)? Aseina voisi käyttää vanhojen kirpparikassien penkomista, käsityökirjoja sekä omaa luovuutta ja ompelutaitoa. Ja mitähän järkevää näillä sitten saa aikaseksi? - Ei välttämättä yhtään mitään. Koskapa pukeutumisessa tai tyylissäni olisi jotain järkeä ollut?!! Vuodenajan vaihtuessa hyvillä mielillä vannotaan järkevään tarveharkintaan ja mietitään väribalettia yms. Jossain vaiheessa sitä huomaa sotkeutuneensa taas omiin lankoihinsa - takki ja asusteet ovat eri paria eikä se kirkuvan violetti neuletakkikaan sovi oikein minkään topin taikka alaosan kanssa. Virheistä oppien. Niinpä niin.

Ei kommentteja: