torstai 20. elokuuta 2009

Un tinto, por favor!

Viikko sitten kotiuduin takaisin Suomeen. Menoa on riittänyt. Viime viikonlopun reissasin poikaystäväni bändin Murenan matkassa Helsingissä ja Lahdessa - ja viimein sunnuntaina pääsin matkalaukkuineen Ouluun.



Lähtövalmiina Birminghamin coach stationilla. Eipä vielä tyttö tiennyt, että kuvasta näkyvästä matkalaukusta irtoaa kaikki renkaat, matkalaukuissa on 19 kiloa ylipainoa, ja että Heathrowin roskakoreihin päätyy pino muotilehtiä, kirjoja ja kengät.


Matkalaukkuhelvetin jälkeen ehdin levähtää kaksi päivää ennen kuin tuli yllärisoitto erääseen työhaastatteluun Helsinkiin. Siinä sitten äkkiä kamat kassiin ja seuraavana päivänä aamujunalla kohti Helsinkiä. Haastattelu meni oikein kivasti. Nyt sitten peukut pystyyn! Asunnon hankinta ja muutto Etelä-Suomeenhan sitä on edessä, mutta näitä stressataan sitten myöhemmin, sillä olen lähdössä huomenna ystäväni kanssa ansaitulle lomalle Mallorcalle! Olen niin loman tarpeessa! Englannin sateesta kun ei rusketusrajoja hankita.


1 kommentti:

Parisienne kirjoitti...

Rupesin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi ja luinkin koko vuoden blogin kerralla. Oli niin ihana lukea englannissa olostasi! Tuli niin hirmu ikävä sua!!! Toivottavasti nähdään pian. Oli hauska huomata, että vaikka välimatkaa on tuhansia kilometrejä, molemmilla on samanlainen tukkatyyli :)
Bisous!