maanantai 3. elokuuta 2009

Take me to the city

Uupunut matkalainen on taas palannut takaisin työläisen arkeen. Viimeisen parin vuorokauden aikana on tullut nukuttua muutaman tunnin yöunia, ja maanantaiväsymys painaa rankasti päälle. Nyt on mies saatu turvallisesti Birminghamiin daaminsa rinnalle.


Ja siihen Lontoon reissuun, joka osoittautui hektiseksi kilpajuoksuksi...

Päivän reitti:

- Poikaystäväni kustannustehokas Rayanairin lento oli yli tunnin myöhässä, niin että poikkis saapui hotellille vasta neljän aikaa yöllä. Minä olin jo mukavasti ehtinyt juopua muutamasta viinilasista ja nukuin jo koiranunta.

- Whitechapelin art gallery oli ensimmäinen etappimme sunnuntaiaamuna. Halusin ehdottomasti poiketa katsomaan Elisabeth Peytonin taidenäyttelyn. Tämä oli varmaan päivän rauhallisin hetki. Tuhlasin puntia gallerian kirjakauppaan. Ilman taidepostikortteja en taidemuseoista poistu.

- Suurimman osan päivästä kulutimme tuubissa. Jostain syystä yksinkertainen tuubikartta teki jekkuja varsinkin keltaisella linjalla. Johtuu varmasti siitä remontista, et mentiin välillä vähän väärään suuntaan. I so know London, jep jep.

- Portobello Road. Miestä harmitti, kun ei löytänyt itselleen mitään. Mutta minulle hän osti kauniin sormuksen, esimakua;)

- Portobello roadin eräässä kadunkulmassa oleva organic cafessa nautin maailman parhaan kupposen lattea. Päivän toinen ja viimeinen rauhallinen hetki.

- Pari tuntia aikaa, kello on neljä. Hädissään kiertelemme Portobellon markkina-aluetta. Bongaan itselleni muutamalla punnalla kukkakuosisia hameita. Pienellä tuunauksella hameista saa syksyksi sopivan ysärit mallikappaleet.

- Jostain syystä saan päähäni, että ehdimme vielä käydä Oxford circuksella Topshopissa. Ei yhtään hyvä idea. Koituu kohtaloksi.

- Tunti aikaa, noudamme laukkumme hotellilta Bayswaterilta, juoksemme tuubipysäkille. Vaihdamme tuubia, suuntaamme Victorian coach stationille - ja myöhästymme pari minuuttia bussista. Tervemenoa funfare-halpaliput. Pienen perheriidan jälkeen, ostamme hampaat irvessä uudet bussiliput. Ahtaudumme täpötäyteen bussiin kolmeksi tunniksi.

- Loppuillasta nauramme, että nämä HC-matkat saa sitten olla tässä. Kuuden tunnin juoksu Lontoossa - no eihän siitä saa kuin pahanmielen.

- Yöllä kotona viinilasi rentouttaa kireitä matkalaisia.











Portobello Road. Mekko # New Look, saappaat # New Look, laukku # ?



Nyt nukkumaan. Tarvitsee vähintään kahdeksan tuntia unta.

Ei kommentteja: