sunnuntai 27. syyskuuta 2009

ELÄIMELLISTÄ MENOA

Siitä ei hyvää seuraa, kun kahden huonosti nukutun yön jälkeen lähtee ystävänsä kanssa tuhoamaan tämän Kaaso-mammutti-skumppapulloa. Heti kättelyssä huidoin yhden skumppalasin pöydältä palasiksi kuivatellessani kynsilakkaa. Seuraavana turmiolan tie alkoi Koti-baarin hautajaisista ja päättyi ystäväni kadonneen narikkalapun etsintään Sputnikissa. Kuinka sitä vielä tällä iällä jaksaa riehua kuin keskenkasvuinen kakara? Tänään totisestikin näitä retorisia kysymyksiä leijuu ilmassa.

Taas yksi hukkaan heitetty päivä. Neiti on kykeneväinen vain vahtaamaan telkkua, lukemaan trendiä ja syömään.

Päivän eläimellisestä asusta oli pakko laittaa tänne kuva, niin hurja se on. Olen kuin kävelevä leopardi, joka on nylkenyt tekosuden liiviksi.Hurmaavan muodikasta, eikö totta? Kummallinen asukokonaisuus kielii mukavuutta, tänään mikään ei saa puristaa tai kiristää.




Hangover, anyone?

2 kommenttia:

Anna-Maria kirjoitti...

Yup! Samoissa fiiliksissä ollaan täälläkin. Me taas löysimme tiemme Yo-talolle ja on kyllä harmi, ettei eksytty samaan paikkaan, sillä olisi ollut mukava nähdä sinuakin pitkästä aikaa!:)

Satu kirjoitti...

No höh, olis ollut mukava törmätä pitkästä aikaan. Käyn Tampereella nykyään viikottain, niin vois vaikka käydä kahvilla joku kerta?