sunnuntai 4. lokakuuta 2009

NEW ME. NEW ME

Uutta ilmettä! Perjantai-iltana avokkini sai päähänsä tehdä blogiini uuden ulkoasun. Ja hyvältä näyttää, vai mitä olette mieltä? Iso kiitos Antilleni!

Viikonlopunvietto sujui leppoisasti kotona leffojen, koulujuttujen, hyvän ruuan ja seuran parissa. Perjantaina innostuin järjestämään vaatekaappeja ja perkaamaan muutaman säkillisen vaatteita kirpparille meneväksi. En tiedä olenko se vain minä, joka tuntuu hamstraavan kaappien perälle mielenkiintoisia kankaita ja vaatteita, joista sitten on ollut tarkoitus luoda jotain uutta? Ja koska uskottelen itselleni tämän päivän koittavan, en vieläkään raski luopua kankaista. Niinpä edelleenkin vaatekaapistani löytyy muutama epämääräinen kankaita pursuava säilytyslaatikko, joiden sisältö odottaa sitä koko ajan pakenevaa tuunauspäivää.

Vaatekaappeja kolutessa ja nähtyäni Marc Webbin elokuvan (500) Days of Summer , halusin pukeutua pitkästä aikaa tyttömäisemmin. Vaatekaappien siivoilussa on se hyvä puoli, että aina löytää jotain "uutta" ilman, että kuluttaisi senttiäkään, niinpä siivoilu ei tunnu siivoilulta vaan löytöretkeltä (ja terapeuttiselta keinolta paeta tenttikirjoja!!).



paita # h&m, hame ja korot # Cow vintage, Birmingham

p.s. Hoksaatteko mistä elokuvasta blogini on ottanut vaikutteita?

Ei kommentteja: