maanantai 6. heinäkuuta 2009

Bad Monday

Joskus ei vaan lähde. Aamulla ajatus töihin lähdöstä ahdistaa. Ylipursuavasta vaatekaapista ei yllätys, yllätys löydy mitään päällepantavaa. Pukeutumisesta katoaa leikkisyys ja luovuus, kun täytyy pukeutua vain oman ketjun vaatteisiin. Aluksi jaksoi innostua hyvästä henkkarialesta, mutta sen jälkeen, kun joka toisella myyjällä on sama toppi päällä, niin kyllä siinä maku vaatteeseen menee nopeasti. En malta odottaa vapaapäiviä, jolloin saan pukea päälleni mm. Topshopin ja Urban outfittersin vaatteita. Sillon saan olla oma itseni, mixata vaatteita hyvän ja huonon maun rajoissa;)

Tänään alkoi New Lookissa alennusmyynnit, ja koko päivä ollaan myllätty osastoja ja merkattu punakynällä uusia hintoja. Jo aamupäivällä paikka alkoi kuhisemaan ihmisiä. Itseäni heinäkuun alennusmyynnit eivät juurikaan kiinnosta. Ensinnäkään en tavallisesti tee löytöjä alesta. Vaatteet, jotka eivät kiinnostaneet minua alkukesästä, eivät houkuttele keltaisinee aletarroineen ahtaassa vaaterekissä. Ja täällä muutaman tunnin jälkeen kauppojen alevaatetangot on kuin pyörremyrkyn jäljiltä. Innokkaimmat aleryntääjät valtaavat lattian, niin että alerekeille on edes turha kuvitella pääsevänsä. Viime lauantaina tuli todistettua Topshopin järkyttävä alehässäkkä, tai pitäisikö sanoa kaatopaikka. Koko myymälä oli sekaisin; alerekkien vaatteita puolet lojui mukavasti lattialla, ja tyypit pokkana astelivat vaatteiden ja korujen päälle. Tätä jaksan edelleen ihmetellä tässä brittiläisessä ostokäyttäytymisessä, että tyypit heittelevät vaatteita lattialle, tai eivät edes vaivaudu nostamaan pudottamiaan tuotteita. Kyllä tämä tunnollinen suomalainen OSAA laittaa vaatteet siihen rekkiin takaisin. Joskus todellakin ärsyttää ihmisten välinpitämättömyys!!



Minulla on paha tapa kerätä patterin päälle laseja, tyhjiä juomatölkkejä, meikkejä, koruja - niin kuin kuvasta näkyy.

nahkatakki # H&M
body # New Look
haaremihousut # New Look
korot # New Look
sarvikuonokoru # Lifestyle shop, Oulu



2 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

No joo, on varmaan tylsää pukeutua vaan yhen ketjun vaatteisin, paras kokonaisuus kun usein syntyy uutta & vanhaa miksaamalla:)

En millään jaksais osallistua tommosiin alehässäköihin, onneksi nettialet ja ebay on keksitty:D Ite oon niin tunnollinen, etten vois kaupasa viskoa vaatteita noin sekopäisesti, kai ne ihmiset on niin maanisessa aletunnelmassa...

Anna-Maria kirjoitti...

Mitä mitä, aivan ihastuttava asuhan tuo on!:) Ymmärrän kyllä yskän, siksi itse välttelen alennusmyyntejä viimeiseen asti. Komppaan Pupu Lihavistoa, onneksi netti ja ebay on keksitty!:) Saa ihan kotisohvalta tehdä aleostoksensa kaikessa rauhassa...