keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Työn touhussa

Huh huh! Sain juuri valmiiksi juhlamekon ystävälleni. Muutaman illan olen tässä töiden jälkeen ommellut tuhatta ja sataa häihin juhlamekkoa. Pysyin onneksi aikataulussa, ja mekko lähtee tänään turvallisesti kohti Tamperetta. Ja toivon niin, että mekko täyttää ystäväni odotukset ja istuu hyvin. On nimittäin hieman riskaapelia tehdä juhlamekkoa sovittamatta sitä asiakkaalle.

Postaustaukoni on siis osittain johtunut työkiireiden ohella tästä mekko-projektista sekä viime viikonlopun Tampereen reissustani. Kun tiedossa oli vapaa viikonloppu (harvinaista kesätyöläiselle!), päätti tämä neiti lähteä tuulettumaan Tampereelle. Ja niin vierähti nopeasti pari päivää hyvässä seurassa ja biletyksen merkeissä.

Lauantaina kiertelin tuttuun tapaan Tampereen kirppareita, mutta niin kuin jokainen kirppariharrastaja tietää, on lauantai huono päivä tehdä löytöjä, kun sata muutakin tonkijaa on liikenteessä. Bonarin saldokin jäi aika pieneksi, muutamaan hassuun paitaan.

Kirpparikierroksen päätteeksi vietimme lauantai-iltaa Pispalanharjulla, entisellä kotikonnullani. Asuin siis muutama vuosi sitten vielä Pispalassa, pienessä idyllisessä puutalossa. Aina toisinaan mieleni halajaa takaisin sinne. Niitä maisemia ei unohda koskaan. Muutaman viinilasin nauttineena päätin käydä vielä hiippailemassa ensisellä kotitalollani ottamassa valokuvia. Nostalgiaa huipussaan! Ja koska Pispalasta on kävelymatkaa keskustaan, päätimme poiketa Vastavirta-klubille leputtelemaan jalkoja ja tiirailemaan meininkiä. Ravitsevaa käydä välillä valtavirrasta poikkeavissa paikoissa. Seuraavassa illan kuvasaldoa.

Lähdössä junalle. Kuvan mekko on löytö viime viikolta Second hand storesta. Eräs pöytä notkui vintage-aarteita. Tämän 60-luvun mekon lisäksi ostin mm. kultaisen korurasian ja mustan hatun...jossa koirani poseraa alla. Kengät ovat myös kirppikseltä, ja nämä jalassa olenkin tepastellut viimeiset pari viikkoa.


Herra Huu ja päähine.


Oi Pispala, kaipaan niin...
Päällä: Violetti trikoohame # H&M, toppi , farkkutakki # second hand.


Maisemia entiseltä kotitalolta...


Ja roskikselta. ..


Voiko olla enää kauniinpaa? Täällä mieli lepää ja viini virtaa...



Tämä paketti lähtee tänään matkaan...

...paketista löytyy tekemäni juhlamekko.

1 kommentti:

Nuppu kirjoitti...

Mekosta tuli tosiaan hieno, kun sain sitä vähän fiksailtua ja sovittelin, niin en ois halunnut ottaa sitä enää ollenkaan pois :) toivottavasti tulee nyt muitakin häitä tai kekkereitä, joissa sitä pääsis pitämään. Suuret kiitokset, teit ison työn.