lauantai 12. heinäkuuta 2008

Aurinko armas...

Vihdoinkin aurinko pilkottaa ja ulkona tarkenee hameen kanssa ilman sukkahousuja. Viime päivät olen kiiruhtanut syksyisiin väreihin kietoutuneena sateisen harmaita katuja kodin ja työpaikan välillä. Ja tänään, kun aurinko jaksaa paistaa, on mielikin virkeänä ja mieli halajaa ulos.

Niinpä keitimme kahvia termariin, haimme kahvilasta leivokset ja menimme kolmisin, minä, Antti ja Iivari lähipuistoon nauttimaan lounasta. On yllättävää kuinka pienistä asioista saa niin paljon voimaa - ja hymyn huulille.

Illan ohjelmassa on asunnon laittoa. Kävimme muutama päivä sitten Haaparannassa, missäpä muualla kuin Ikealla ja Candyworldissa. Nyt on sitten hirveä sisustusbuumi päällä. Ainakin työhuone ja vierashuone saavat uutta pilkettä. Ihana saada tavaroita oikeille paikoille. Koirani otti heti omakseen ostamani lattiatyynyn, johon se on kerännyt lelujaan ja leputellut tassujaan.

P.S. Tässä talossa ei paljon nukuta tänä viikonloppuna, kun kämppiksen kaveri hankki Guitar hero -pelin. Toiset rämpytti biisejä vielä aamukuudelta, hyvä kun malttoivat baarissa mutkan käydä. Itse en ole vielä pelia testannut, mutta mussun se peli on jo saanut otteeseensa. Vissiin aika koukuttava peli, vai??


mekko # gina tricot
paita ja huivi # H&M
korot # H&M viime syksyn mallisto


Luulin jo, että harmaisille päiville ei näy loppua, pukeutuminen ennakoi jo syksyn tuulia...
Tilipäivän kunniaksi kävin mutkan henkalla, ja ostin kuvassa näkyvän ruskean huivin ja sinapin värisen trikoopaidan. Ihan sintillä ostin sinapinvärisen paidan, vaikka koulussa persoonallinen pukeutuminen -kurssilla opettaja anylysoi minut kylmäksi ja viileäksi värikaltalla, jolle ei ollenkaan sovi esim. kyseinen sinapinkeltainen. Lämmin, viileä tai kylmä, liika uskominen värianalyyseihin vie kaiken luovuuden pukeutumisesta. Kyseisen kurssin jälkeen kumpikin koulukaverini kanssa pukeutui hetken kovin pidättyväisesti. Mielestäni "väärän" värinkin saa toimimaan, kun sitä ei tuo suoraan kasvoille, esim. kuvassa yhdistin sinapinkeltaisen ruskean huivin kanssa, niin että kasvoni eivät näyttäisi keltaiselta. Totta kai on olemassa värejä, jotka eivät selkeästi sovi toisille, mutta jokaisella luulisi olevan sen verran värisilmää, että niitä jo alitajuisesti pyrkii välttämään.

Tänään. Oi aurinko you came into my life...Ollaan matkalla hakemaan leivoksia.

hame # H&M
vyö ja aurinkolasti # H&M
farkkutakki # same old, same old

3 kommenttia:

Breezy kirjoitti...

Heiii Satu (: Minäkin olin eilen Hipin kanssa päivällä pitkällä lenkillä reitillä torinranta-ainolanpuisto-patosillat, hitsi kun ois törmätty! Ois huippu nähdä (:

MouMou kirjoitti...

GH on todella koukuttava!:) Kivoja asuja sulla.

Satu kirjoitti...

Kiitos! Harmi, että Oulun seudulta ei vielä löydy GT:tä :(