perjantai 7. maaliskuuta 2008

let' s get party started


3.4.2008 Sunnuntai

Aloittaminen on aina vaikeaa – ja se pätee myös tässä. Olen jo pitkään ideoinut oman blogin perustamisesta.Nyt on aika laittaa homma toimimaan…Let’s get party started!

Olen Pohjois-Suomessa asustava päälle parikymppinen vaatetusalan opiskelija, ja ihan hulluna vaatteisiin, muotilehtiin, musikkiin, leffoihin, taiteeseen ja kirjoihin. Tässä blogissani haluankin kirjoittaa edellä mainituista rakkaista asioista ja harrastuksistani.


Maanantai.Hiihtolomani alkaa.Vaikka koululta saakin levähtää, on tiedossa melkeinpä joka

päivälle töitä.Työskentelen eräässä tavaratalossa lasten vaate- ja lelumyyjänä ja videovuokraamossa. Lahjakkaasti ennätin saada melkeinpä kaikki kouluhommat tehtyä ennen lomaani.Viimeisenä koulupäivänä väänsin silmät ummessa herrainkaulusta ja haitaritaskua.Täytyypä sanoa, että ei ollut mikään helppo tapaus valmistaa herrainkaulusta.Opettajalta sai kysellä neuvoa, että miten tämä nyt tehdäänkään.


Kävin pienellä kaupunkikierroksella katsomassa kevään uusia tulokkaita.Ilokseni huomasin, että tänne pohjoiseenkin on saatu kunnolla kevätuutta.Ainakin Vilassa oli todella herkullinen valikoima romanttisia kukkapaitoja, räväkkää oranssia ja korkeavyötäröisiä farkkuja.Pakko oli käydä sovittamassa niitä farkkuja. Ja täytyypä todeta, että kyllä toimi! Korkkarit farkut toki vaativat kumppanikseen, niin että liika huomio ei kiinnity takamukseeni. Tosin vatsalihaksia saa alkaa tekemään tuplasti enemmän. Nyt kun farkut alkavat nousemana lantiolta vyötärölle, paljastuu se kaikki ylimääräinen, jota vatsanseudulle on kertynyt. Sovitin myös ihanaa, räikeän oranssia kimonohihaista trikoopaitaa, jossa on avoin selkä.Aika herkullinen. Sovituskoppiin tarttui myös mukaan muutama kukkakuosinen paitapusero ja mekko. Oloni oli kuin Jane Austinin leffoista; Elegantti, sivistynyt - valmista kamaa vaeltamaan kirja kainalossa jossain päin Englantia. Laitoin varaukseen ne ihanat farkut ja oranssin paidan.Huomenna, kun kauppa aukeaa, syöksyy tämä tyttö ostamaan ne itselleen.


Loppujen lopuksi kaupungilta tarttui mukaani kahviseuraksi uusi Ruotsin Elle ja Image.Niiden parissa tulee rentouduttua tämä vapaapäiväni. Kommentoin lehdistä lisää seuraavassa kirjoituksessani. Ajattelin blogissani luoda katsauksia lukemiini muotilehtiin (joita siis ostan jatkuvasti). Suosikkini on ehdottomasti Nylon-lehti. Tämä vaihtoehtoisempi muotilehti käsittelee mielenkiintoisia ajan ilmiöitä, muotia, taidetta ja musiikkia. Nylon rokkaa, ehdottomasti! Harmikseni eipä ollut Akateemiseen ilmestynyt uutta numeroa. Sitä odotellessa kuppi teetä ja uusi Elle käteen.

Ja tämän päivän lookkiin….


Musta-valkopilkullinen mekko kierrätyskeskus 1,50€

tummansininen neuletakki, Vila

Huivi, H&M alekori n. 3€

Laukku, Kaunotar & Kulkuri, 5€

Kermanväriset saappaat, Pertti Palmroth, 9€, Kaunotar & Kulkuri

Mustat sukkahousut, H&M


































Musta-vaaleanpunakuvioinen
huivikauluksinen paita, omaa
kädenjälkeä, kangas 3,5€/m, eurokangas

Musta neuletakki, H&M, 34,90€

Harmaat mikrosortsit, H&M, viime kevään mallistoa

Mustat legginsit, H&M

Harmaat nilkkurit, Seppälä, viime kevään mallistoa

Pinkit sukat, H&M, Tukholma

Ei kommentteja: