torstai 25. helmikuuta 2010

SISUSTUSLÖYTÖJÄ



Käydessäni Oulussa pari viikkoa sitten, tein ihan uskomattomia sisustuslöytöjä. Jotka tosin jouduin jättämään toistaiseksi Ouluun suuren kokonsa vuoksi. Muuttokuormaa odotellessa. Ensimmäinen tulokas löytyi Secondhand storesta kolmella eurolla. Nappasin tämän vintagehenkisen kukkasermin oitis matkaani. Veljeni nolotti, kun sisko paineli pitkin Oulun katuja sermi kainalossa. Sanoi, että näytin kuin olisin kävellyt surffilauta kädessä.



Toinen löytöni oli arvioltaan 60-luvulta peräisin oleva avaruussukkula -peili. Tämän löysin Pikku-Liinusta, joka olikin muuntautunut oikeaksi retrohuonekalujen erikoiskirppikseksi. Myyjän mukaan peili olisi toimittanut virkaansa joskus vaatekaupassa. Sama ajatus oli minullakin mielessä. Peili tulisi vielä jonain päivänä seisomaan omassa vintageputiikissani. Ostoni perustelin myös samoin poikaystävälleni, joka joutui tarjoamaan peililleni väliaikamajoitusta.



Peiliin taakse saa myös valon, mutta siis ihan mieletön - ja todellakin erikoinen! Kuva on otettu juuri, kun poikkis kantoi sen sisään ihailtavaksi, eli se ei ole jäämässä nököttämään keskelle huonetta;) Taustalla myös kaaosta, mutta ei kiinnitetä siihen huomiota. Paitsi, että kaipaan niin noita kirja- ja leffapinoja.

3 kommenttia:

Breezy kirjoitti...

Ah, tämä ihana surffipeili!

Kata kirjoitti...

voii tuo sermi on kyllä tosi söppänä:-)

Satu kirjoitti...

Kerttuli; se on kyl mieletön. Pojat pitää siitä hyvää huolta Oulussa;)

Kata; Kiitos, ihan mieletön löytö. Vieläkö sen sais raahattua tänne Hesaan. Toimisi muuten hyvänä kuvaustaustanakin.