keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

HUOKAUS



Pelastuin vielä tänään jatkuneelta bussi- ja kuljetusalan lakolta vapaapäivällä. Huomenna en olisi ollut niin onnekas, jos bussilakko olisi jatkunut. Vantaalle Helsingistä on muutenkin niin surkeat kulkuyhteydet, että olisin joutunut turvautumaan osittain taksiin. Iso huokaus!

Tämä päivä on kulunut leppoisasti koulujuttujen parissa. Kaivoin pitkästä aikaa kaapista vesivärit, muotipiirustus -opukset, vesiväripaperia ja aloin tehdä esitystekniikan portfoliota, jonka deadline lähenee uhkaavasti. Alku kankeuden jälkeen, piirtäminen ja maalaaminen alkoi jälleen sujua - ja nautin suunnattomasti leppoisasta iltapäivästä mieheni työskennellessä pöydän toisessa päässä.

Pidimme myös pienen luovan tauon pyörähtämällä keskustassa. Kiertelimme päämäärättömänä muutamassa ketjumyymälässä, josta mukaan ei tarttunut kuin miehelle Carlingsista t-paita. Jotenkaan mikään ei innostanut - ja hyvä niin. Paluumatkalla kävin palauttamassa osan tilaamistani Sonia Rykiel pour H&M -malliston tuotteista ärrälle. Varmaan porukka onkin jo huomannut, että H&M:n Rykielin malliston kokomitoitukset ovat päin persettä. Omalta kohdaltani sain todeta seuraavaa: S-kokoa tilaamani paita ja yksiolkaiminen, musta neulemekko osoittautuivat todella isoiksi. S:n sijaa ne muistuttivat L-kokoa!!



Sarvikuono-koruni on saanut seuraajansa titiMadamin kokoelmasta: pantterin. Olen kerrassaan ihastunut suunnittelijan eläinmallistoon.

Nyt viettämään hyvin ansaittua leffailtaa. En tiedä kuinka nappiosuma tämä Looking for Eric - elokuva on, mutta nyt kaivataankin jotain aivot narikkaan - viihdettä.


jakku # New Look
paita # H&M
kissa-koru # TitiMadam

Ei kommentteja: