lauantai 20. helmikuuta 2010

MOI, RYKIEL ET UN NOUVEAU PULL






Viimeiset kaksi yötä olen kukkunut hereillä vielä silloinkin kuin postipoika on kiikuttanut postiluukusta hesarin. Syy tähän yömyöhäiseen kuppailuun on ollut Weeds - tv-sarja. Kaikessa hulludessaan ja paikoittain liian överiksi vetävä mustan huumorin puhutteleva sarja on saanut minut totaalisesti jumittumaan sohvalle läppäri sylissä. Viime yönä katsoin 5. tuotantokauden viimeisen jakson - ja sniif minulla on vieroitusoireita, siis sarjasta!! Mitä nyt katsoa, kun sarjan kaikki tähän asti esitetyt jaksot on nähty? Nancy and Andy come back!!!

Uskoin yökuppaamiseni kostautuvan tänä aamuna, niin että jäisin ilman omaa palaa massaluksusta by Sonia Rykiel. Toisin kuitenkin kävi. Satuin olemaan H&M:n nettisivuilla kahdentoista kiepeillä, jolloin tilanne näytti aluksi toivottomalta. Hetken kuluttua nettisivut ilmeisesti päivitettiin, sillä yht'äkkiä haluamani tuotteita onnistui klikkailemaan ostoskoriin.

Treffit Sonian kanssa eivät päättyneet vielä tähän, sillä päätin vapaapäivän kunniaksi tehdä pienen shoppailu ekskursion keskustaan. Ja ihan uteliaisuutta kävin vilkaisemassa Rykiel-mallistoa ihan paikan päällä. Ja totesinpa sen, että melkein kaikkia haluamani tuotteita olisi löytynyt myymälästä. Ja hox, kello oli jo jotain neljä, eikä sovituskopeillakaan ollut jonoa. Jotain sitten lähti vielä mukaan...


Näin kevättä kohdin keltainen väri on alkanut miellyttää silmää. Mustasta hameesta en ole niinkään varma, sillä olen enemmän kynähameen kuin kellohelman ystävä. Mutta annetaan hameelle mahdollisuus. Hame näytti kivalta päällä - ja luo sopivasti mielikuvia ranskalaisista elokuvista.

Loppuillan vietän Rykielin suunnittelema keltainen baskeri päässä, juon viiniä, syön suklaata ja katson elokuvia. Ah niin tavista!!

Mukavaa lauantai-iltaa!!

2 kommenttia:

Breezy kirjoitti...

Weedsiin ollaan koukussa täälläkin.. 5. kausi menossa, mut vielä muutama jakso jäljellä. Minunkin huumoriin just sopiva sarja :D
Oli kiva nähä, vaikka oishan sitä voinu useemmankin viinilasillisen nautiskella, kun olis ollu paremmin aikaa.

Tuun ens kuussa Helsinkiin, ilmottelen sitten nii jos ehdittäs taas treffata :)

Satu kirjoitti...

Heh, koukuttava sarja - sanoisin! Äh oon kade, kun sulla on vielä jaksoja katsomatta. Mitähän sarjaa sitä sitten alkaisi katsomaan?

Oli tosiaan kiva nähdä. Ens kerralla kumotaankin sitten koko pullo. Ilmottele, kun olet tulossa tänne päin.