tiistai 17. maaliskuuta 2009

Poikapoppoot

Viime päivinä minua on viihdyttänyt kaksi poikapoppoota. Toisen kohtaan joka aamu, kun talssin bussipysäkille. Viimeistään tässä vaiheessa herään, ja hetkessä unohtuu kylmäntäyteiset minuutit, sillä ilokseni minua tapittaa viisi silmäparia bussipysäkin mainostaulussa. Kyse on Burberryn uuden miesten tuoksun The Beat:in mainoksesta, jossa viisi nuorta miestä poseeraa kuin Beatlesit konsanaan. Ensimmäistä kertaa minua hymyilyttää bussia odotellessa. Suosikkini on toinen vasemmalta. Ja hox!Tässä ei ole kyse miesten esineellistämisestä tai seksismistä, vaan mainosanalyysista. Ja toki mainonnan uhrina suhaillessani Stockmannin parfymeriassa, kävin nuuskaisemassa The Beat- tuoksua - ja en laittaisi pahitteeksi, vaikka joku muukin tässä taloudessa innostuisi siitä.


kuva

Toinen poikapoppoo, joka on viime päivinä rytmittänyt lopputyöni etenemistä, on White Lies. Oikeasti mahtavaa, ei haittaa, vaikka bändiä on syytetty Joy Divisionin kopioksi jne. Tänne uppoaa ja syvälle. Olen ekuunnellut tätä White liesin uutta levyä "To lose my life" nonstoppina sunnuntaista lähtien. Vaikeintahan tässä on muille elää tällaisen repeat-tyypin kanssa. Muutama perheriita on saatu jo aikaiseksi, kun "aina vaan se saakelin sama levy lähtee soimaan". Minkäs teet, tämän brittibändin indiesoundit ja tummanpuhuva sanotus , on tämänhetken elämäni soundtrack.


En yleensä välitä turkeista, mutta tämä pelastusarmeijalta viime vuonna bongaamani takki, on osoittautunut käytännölliseksi. Sillä uudessa asunnossamme on aika pirun kylmä, varsinkin olohuoneessa. Usein leffoja katsellessa kietaisen tämän lämmittimen ylleni - eipä ainakaan palele!

turkki # pelastusarmeija, kengät # second hand, hame # H&M


1 kommentti:

Nuppu kirjoitti...

Ihan asiasta kukkapurkkiin, täällä tulee syksyllä Palatsiteatterin ohjelmistoon Beatles-musikaali, ja Tampere-talossa on ens vuoden alussa Beatles-festari!