lauantai 14. maaliskuuta 2009

Dancing with my self

Perinteinen kiireinen lauantaityöpäivä takana. Heiluttu on taas siihen malliin, että päässä suhisee ja jalat meinaavat pettää alta. Muuten viikonloppuni alkoi loistavissa merkeissä, sillä viisi päivää kestänyt putkiremppa on asunnollamme ohi. Viimeinkin tämä kassialmana vaeltavan yösijan etsijän rooli on ohi. Oma sänky, selkäni kiittää ja kumartaa.

Toinen ilouutinen on se, että viimeinkin tuli Englannista vahvistus työharjoittelupaikastani. Tässä on oltu hieman hermona, kun kahden viikon päästä pitäisi olla jo Englannista, eikä työpaikasta tai majoituksesta ole tietoakaan. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Nyt näyttäisi siltä, että tämä tyttö on menossa työharjoitteluun TOPSHOP:iin!!Oikeasti, loistavaa, sillä tämä oli ensisijainen toiveeni työharjoittelupaikakseni. Kyllä nyt jaksaa tsempata viimeiset puristukset lopputyön kanssa.

Näiden ilouutisten pönkittämänä, päätin eilen piipahtaa kaupungilla shoppailemassa. Tai oikeastaan olin menossa palauttamaan pikalainoja kirjastoon (kerrankin ajoissa!). Kävin Second hand storessa, josta pitkästä aikaa löysinkin jotain. Muutamalla eurolla bongasin mm. adidaksen retron tummansinisen verkkatakin, mustan vintagemekon, jossa on avonainen selkä, ja joka on oikeasti tehty kuin minulle. Ainoastaan helmaa täytyy hieman lyhentää. Uskoisin mekon olevan 60/70 - luvun taitteelta. Lisäksi hetkellisen mielenhäiriön seurauksena kiikutin kassalle nostalgisia rakkauslauluja sisältävän LP:n. 50-sentillä ostin matkan menneisyyteen, nuorisokeskuksen savuisiin diskoihin, jossa hitaiden aikana tytöt ja pojat kiersivät epätoivoisesti rinkiä. Kyllä 12-vuotiaan sydämellä jaksoi tuntea niin paljon!

Shoppailukierrokseni päättyi Stockmannille, josta löysin täydelliset piecesin wetlook-legginssit, Leggareissa on pitkittäissaumat ja lahkeensuissa vetoketjut. "On kyl niin hotit" - tokas avokkini, kun kotiin asteli...




Lauantai-illan ohjelmassa musiikkia, punaviiniä sekä Hanna Maylettin ohjaama elokuva "Erottamattomat". Kotimaisten elokuvien osalta odotukseni eivät ole korkealla, sillä viimeisen parin vuoden aikana olen pettynyt jokaiseen katsomaani kotimaiseen elokuvaan. Mutta ehkä tässä leffassa on potentiaalia, kun ohjaaja on nainen ja näytteilijäkaartissa Tiina Lymi ja Minna Haaapkylä. Lisäksi aion ehdottomasti olla tv:n äärellä yhdeksän aikaa, kun teemalta alkaa Ranskan uuden aallon elokuvien - sarja. Tänään vuorossa on Francois Truffautin "400 kepposta".


neuletakki # vila, legginssit # pieces, kengät # din sko, toppi # tiger of sweden.


tunika # oma viritelmä kalanverkko huppukauluksella.

Mukavaa lauantai-iltaa!

3 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Hihii,taisitpa käyä shoppailemasa mun kirppispöyäsä. Mulla oli nimittäin myytävänä kuvaustasi vastaava aitovanha Adidas-nuttu, joka muinoin oli lempparini. Oon hautonu sitä vuosikaudet ja nyt sitte raaskin siitä luopua...Mustan vintagemekon bongasin ite joskus kirpparilta, mutta se ei ollut oikein tyylliäni, sulle se sopii varmasti loistavasti:)

Onnea mahtavasta työharjottelupaikasta, taitaa vaan sivutuotteena tulla hamstrattua vaatetta itelleki;)

Nuppu kirjoitti...

Onnea Topshop-paikasta :D Mahtavaa. Näyttäis taas olevan £ aika hyvässä kurssissa, täytyy repäistä itsekin ens tilistä sen verran että pääsis shoppailureissulle.

Satu kirjoitti...

PupuLihavisto: Hih, no mietinkin, et onko kyseessä sun pöytä!Se mekko tosiaan istuu päälle ihan älyttömän hyvin. Ja hintapolitiikka oli kyllä kohdallaan. Hyvän kodin löysi vaatteesi.

Mää luulen kans, et tilanne räjähtää käsistä, siellä työharjoittelussa. Toivottavasti saan edes jotain henkilökunnan etuja..

Ili: Tuut kyllä sitten moikkaan mua...miten olis vaikka viikonloppu Liverpoolissa?Siellähän meillä tuntui olevan hauskaa...