torstai 16. lokakuuta 2008

Siivouspäivä




Jippii, nyt aletaan siirtymään jo puoli virallisesti viikonlopun puolelle. Huomenna vielä aamuksi töihin ja pukukoulutukseen, ja sitten voikin leimata itsensä viikonloppuvapaalle. Ja kerrankin minulla ei ole muuta ohjelmistossa kuin, että lauantaina teatteriin katsomaan Keisarin valssi -esitystä. Erityisesti tämä näytös kiinnostaa hulppean pukuloistonsa johdosta. Kiva päästä teatteriin, nauttimaan korkeakulttuuria!

Tänään on ollut taas sellainen hässäkätäpäivä, eikä tilannetta parantanut yhtään se, että anoppi ja avokkini sisko perheineen tulivat tunnin varoitusajalla vierailulle. Sen sijaan, että olisin ottanut pienet päiväunet ennen illan luentoa, tartuin hädissäni mopinvarteen taikoakseni kotiimme pikasiivouksen. Olohuoneemme on toiminut pari päivää vaateperkaamona kirppisvaatteille, jotka nyt armottomasti heivasin vierashuoneeseemme vierailta piiloon. Otin taas Second Hand Storesta kirppispöydän lyhyellä varoitusajalla, ja hinnoittelu ja vaatteiden lastaus pöytäpaikalle on vielä pahasti kesken. Nyt kun vaatekaappistani lähti valehtelematta varmaan puolet vaatteistani pienen raivauksen jälkeen myyntiin, roikkuu tangolla vapaita hengareita odottaen uusia tulokkaita. Samalla kun laitoin hiukseni uusiksi viime viikolla, päätin antaa kyytiä myös vaatekaapilleni. Puhdistavaa! Nyt jopa kaapin uumeniin unohtuneet vaatteetkin näyttävät kivoilta roikkuessaan hengareissa tilavasti harmonisessa sovussa muiden vaatteiden kanssa.

Mediarepresentaatioita käsittelevän luennon jälkeen suunnistin vielä kirjastolle hakemaan luettavaa. Hetken mielijohteesta puikkelehdin aikuisten puolelta lasten osastolle hakemaan muutaman satukirjan (ihan siis vaan hienojen kuvitusten vuoksi!!) sekä Tove Janssonin Muumilaakson marraskuu -romaanin. Loppuillaksi katoankin teekupin kanssa muumilaakson ihmeelliseen maailmaan.






Kuten huomaatte, joku on joutunut hankkimaan lukulasit, vanhuus...


neuletakki # Gina tricot
huivi # Indiska
trikoopaita # H&M
kehykset # Versace

Ei kommentteja: