torstai 27. toukokuuta 2010

Lumikki, kultakutri, brunette vai blondi?

Viimeisen parin kuukauden aikana olen tuskaillut kulahtaneen hiusvärini ja hapsuisen tukkani kanssa. Kampaamokäynneille ei ole liiennyt aikaa, eikä päätöstä juuri siitä oikeasta hiusmallista ole syntynyt. Nyt kuitenkin kuljetaan jo niin synkkiä polkuja, että kohta aamulla itsensä kohtaaminen peilistä on jo liian kyseenalaista puuhaa. Hiusasiassa olen kuitenkin niin hakoteillä, että ennen kampaamokäyntiä tulisi päättää jo yksi perusasia - tumma vai vaalea, pitkä vai lyhyt? Hiustenpidennyksestä olen haaveillut jo pitkään, mutta en sittenkään tiedä, että onko minusta jonkun toisen entisen tukan kantajaksi. Toinen merkittävä tekijä tukan hankkimisessa ja asentamisessa on tietysti raha. Upeiltahan ne hiustenpidennykset oikein laitettuina näyttävät. Yllätyin tosissani sitä, kuinka monella työkavereistanikin on pidennys. Tervetuloa postmoderniin maailmaan. Oma tukka ei näytä enää miltään, uljaan ja tuuhean pidennyksen rinnalla. Näinhän se menee.

Tumma vaiko vaalea? - tämä on ehdottomasti se ydinkysymys, josta en tunnu pääsevän yli. Välillä olen niin vakuuttunut, että haluan takaisin oman tumman sävyni hiuksiini. Haaveilen pitkästä tummasta tukasta á la Penelope Cruz, sitten muotilehtiä selatessa eteeni osuu kuva Kate Mossin taivaallisesta vaaleahkosta hiuspehkosta, ja olen ihan hukassa.

Tänään hiushulluuteni meinasi paisua jo niihin mittoihin, että melkein turvauduin parturisaksiini  leikatakseni itselleni otsatukan - tämä yllytys tuli itse asiassa poikaystävältä, jonka mukaan otsatukka pukee minua.  Muutos olisi tervetullut. Päätöksiä kehiin ja mars kampaajalle!

Tässä joitain inspiraatiokuvia tietokoneen arkistosta...Tumma ja tulinen. Dramaattisen kaunis.

 Söpö Penelope-look. Mieheni suosikki.


Lyhyt Twin peaksin  Josie-henkinen -look.

Fashiontoastin Iki-ihana Rumi. Sen lisäksi, että nainen on kuin jumalatar, on hänen kultakutrinsa boheemineen juurikasvuineen täydellinen.


Kuvat: anna travelyan´s blog jak & jill blog, fashiontoast


3 kommenttia:

PupuLihavisto kirjoitti...

Penelope-lookki vois olla sulle noista parhain:D Ite oon kans viime aikoina mietiskelly, josko kerran elämässäni kokeilisin eloa pitkätukkasena...Vaan toistaseksi pysyttäyvyn täsä tutusa ja turvallisesa mallisa:)

cherry pie kirjoitti...

Poikkis on samaa mieltä sun kans;)Ja alan itsekin lämmetä ajatukselle paluusta bruneteksi. Seuraavaksi vain vapaapäivää odottelemaan ja kampaajalle.

Anonyymi kirjoitti...

Minkälaiseen tukkaan päädyit :) ?