keskiviikko 20. tammikuuta 2010

MAMMA TULI KYLÄÄN

Mikä onkaan mukavampi yllätys kuin oma äiti, joka saapuu pohjois-pohjanmaan pikkukaupungista auttamaan tytärtään kiireen keskellä! Muutaman vuorokauden sisällä olen ravannut Tampereella luennoilla (kyllä, koitan sinnikkäästi jatkaa opintojani!) sekä töissä Vantaalla. Ja kun sitten olen viimein illalla raahautunut kotiin, on iso kivi vierähtänyt sydämmeltä, kun tiskit on tiskattu ja asiat järjestyksessä. Tiedättehän äidit! Parasta äidin vierailussa on seura ja hyvät keskustelut. Iltaisin keitetään teetä ja haetaan hetken mielijohteesta herkkuja lähikaupasta ja katsotaan teeveetä, niin arkipäiväistä - ja niin juuri sitä mitä tarvitsen! Mamma, ihana kun olet täällä!



Seiloriraidat jaksavat miellyttää - toistaiseksi. Ei tarvitse kuin vierailla vaateketjulta toiselle, kun meinaa jo saada melkoisen seiloriähkyn. Paras resepti on siis välttää vaatekaupat, ja nauttia hetkistä, kun raita antaa voimaa pimeän ja kylmän keskellä.

2 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Oi vitsi, sä näytät joissain kuvissa ihan nuorelta Madonnalta,ehkä joku muukin kommentoinut samalla tavalla. Ja tämä on siis todellakin kohteliaisuus :)

Satu kirjoitti...

Hanna; heh kiitos! En ole kyllä koskaan moista vertailua kuullut, mutta siis mielenkiintoista;)Muutama tyyppi on verrannut mua Drew Barrymoreen.