sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Cup of tea and relaxed mind

Se olis sitten ensimmäinen työviikko takana. Huh huh, johan näitä muutoksia taas piisaa. Pari vapaapäivää meni pitkälti levähdellessä, leffoja tuijotellessa ja ah, niin ahkerasti koulujuttujen parissa. Ilmottauduin alkusyksystä mukaan eräälle virtuaaliyliopiston kirjallisuuskurssille, joka osoittautuikin todella työlääksi - varsinkin tässä elämäntilanteessa. Sinttinä en luovuta, vaikka edellinenkin kurssiin liittyvän tehtävän deadline ylittyi reippaasti.

Kolkkoa ja vielä kalustamatonta asuntoa piristää kummasti indiskasta ostetut kynttilät ja tuikkutelineet sekä itämainen sydäntuikkukillutin, jonka ripustin roikkumaan huoneiston parven kaiteesta. Ohikulkiessa päätänsä saa varoa kolauttamasta tähän uuteen koriste-esineeseen, mutta eipä se mitään - tunnelmahan on tärkeintä.

Iltaisin täällä siis litkitään indiskan älyttömän hyvää lime/cinnamoon-teetä, poltellaan kynttilöitä ja toljotetaan pienestä matkateeveestä leffoja lattiatyynyistä väsätyssä sohvassa. Allekirjoittaneen takamus on puutunut jo useaan otteeseen. Huraa vanhuus!

Tässä vielä päivän työasu ja tunnelmointia luukustani.
















ylipolven mokkasaappaat # ?
farkkuleggarit # pieces
toppi # new look
toppi # pieces
kaulakoru # new look
sulkapanta # pieces

Ei kommentteja: