maanantai 8. kesäkuuta 2009

Breathe.

Tämä blogi hengittää yhä, olen vain ollut happihypyllä;)Ja missää mennään? Viime torstaina palasin Suomesta takaisin Englantiin, Birminghamiin. Täällä viihdytään sitten seuraavat kolme kuukautta! Viimeiset pari päivää olen yrittänyt jotenkin raahautua töihin ja nukkua univelkaani pois. Väsymyksestä kielii, että pysyttelin viime viikonlopunkin kotona. Isäntäperheeni oli huolissaan:Mitä neitikö meinaa viettää rauhallisen koti-illan, no way!Ehkä ensi viikonloppuna jaksaa taas mennä.

Vierailu Suomessa oli kaikin puolin antoisa. Ehdin nähdä ystäviäni ja läheisiäni, viettää valmistujaisjuhlani, tienata rahat Mallorcan matkalle kirpparipöydälläni, katsoa pinon leffoja, tehdä töitä, matkustaa ympäri Suomea, käydä pääsykokeissa, juoda paljon suodatinkahvia sekä halia ja pussailla ihanaa koiraani Iivaria. Pieni pala Suomen kesää onnistuneesti haukattu.

Jotain otoksia kuva-arkistosta, lisää, lisää tulossa...




Minä ja ystäväni. Oisko ehkä Snobs-ilta taas tiedossa? Taustalla isäntäperheeni lounge.
raitatoppi # topshop

Selly oak, selly oak, indie lounge.

playsuit # h&m
sarvikuonokoru # lifestyle shop
rannekorut # new look
drinkki = sex on the beach
taustalla= merirosvo?!

Nyt nukkumaan...aamulla odottaa ah niin miellyttävä kello kuuden herätys. Näitä aikaisia aamuja ei sitten päässyt tänne Englantiinkaan pakoon. Niinkuin tässä ei oltais jo kolme vuotta noustu ylös melkein joka aamu 5:45. Armoa.

Ei kommentteja: