sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Back is back...tai jotain sinne päin

Elvyytysyritys. Muutaman kuukauden tauon jälkeen on aika kokeilla josko tämän blogin saisi herätettyä henkiin. Tässä siis mennään. Lopputyön tekeminen alkoi sopivasti ennen joulua, joka luonnollisesti työkiireiden ohella piti minut kohtuullisen kiireisenä. Nyt edelleen pakerran entistä tiiviimmin lopputyön parissa, josta yritän välillä irtautua suuntaamalla ajatukseni jonnekin ihan muualle, kuten esimerkiksi tähän blogiin.

Jotain muutakin siis kuuluu. Alkaa nimittäin vahvasti näyttää siltä, että tämä neiti lähtee keväällä muutamaksi kuukaudeksi Englantiin työharjoitteluun. Koulumme harjoittaa nykyisin kansainvälistä toimintaan, ja minä ensimmäisten joukossa kuulun koeryhmään. Hyviä puolia tässä projektissa on se, että meille maksetaan lennot, asuminen ja ruuat yms. Toki kovaan säästölinjaan on jo varauduttava, että lähtijällä on mukanaan kohtuullinen määrä käyttörahaa. Jotta rahaa siis saataisiin näinä kireinä aikoina säästöön, päätin aloittaa uudestaan lelumyyjän työn ohella työt videovuokraamon tyttönä. Tänä päivänä saa olla onnellinen, kun on työpaikka!



Vähän väriä, synkistely alkaa kyllästyttää!

paita # jc
saappaat # second hand
hame # h&m
neuletakki # h&m

3 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Ihanaa, oot siis lelumyyjänä!:D Sopis varmaan mullekin, ku oon niin lapsellinen;) Suunnittelin just, että miksen vois ihan hyvin hommata itelleni jotain jännää legopakettia, joita penskana sai vain joululahjaksi...

Satu kirjoitti...

Juu koulun ohella koitan painaa tunteja sekä lelumyyjänä että videovuokraamossa. Mulla on koti pullollaan kaikkee jännää krääsää, mitä töistä on saatu, mm. haukkuva pehmokoira, josta oma hauvani ei kauheesti välittänyt, kun niitä koitin tutustuttaa toisiinsa;)

Ja hei ne legothan on ihan kehittävää ajanvietettä siinä missä palapelitkin..

Nuppu kirjoitti...

Videovuokraamon tyttö, älä ikinä mene pois...

Tykkään kovasti varsinkin ton ekan kuvan asukokonaisuudesta.

ps. tuun matkalaukussa mukaan britteihin