keskiviikko 20. tammikuuta 2010

MAMMA TULI KYLÄÄN

Mikä onkaan mukavampi yllätys kuin oma äiti, joka saapuu pohjois-pohjanmaan pikkukaupungista auttamaan tytärtään kiireen keskellä! Muutaman vuorokauden sisällä olen ravannut Tampereella luennoilla (kyllä, koitan sinnikkäästi jatkaa opintojani!) sekä töissä Vantaalla. Ja kun sitten olen viimein illalla raahautunut kotiin, on iso kivi vierähtänyt sydämmeltä, kun tiskit on tiskattu ja asiat järjestyksessä. Tiedättehän äidit! Parasta äidin vierailussa on seura ja hyvät keskustelut. Iltaisin keitetään teetä ja haetaan hetken mielijohteesta herkkuja lähikaupasta ja katsotaan teeveetä, niin arkipäiväistä - ja niin juuri sitä mitä tarvitsen! Mamma, ihana kun olet täällä!



Seiloriraidat jaksavat miellyttää - toistaiseksi. Ei tarvitse kuin vierailla vaateketjulta toiselle, kun meinaa jo saada melkoisen seiloriähkyn. Paras resepti on siis välttää vaatekaupat, ja nauttia hetkistä, kun raita antaa voimaa pimeän ja kylmän keskellä.

perjantai 15. tammikuuta 2010

KIRSIKKAPIIRASTA, ANYONE?

Vihdoinkin, I'm back! Ensimmäinen hetki varmaan kahteen kuukauteen, kun minulla on aikaa istua alas ja kirjoittaa - nytkin siis istun junassa;) Joulun alus oli kaupan alalla sen verran hässäkkää, ettei aika tuntunut riittävän enää mihinkään! Ei hyvä! Siksipä tämä vuosi alkaakin suurella elämäntaparemontilla. Listan kärkipäässä on töiden vähentäminen. Jotenkin vuosien varrella on onnistunut käymään niin, että opiskelun ohella työ on onnistunut haukkaamaan liian suuren palan elämästäni. Onneksi pomoni oli ymmärtäväinen ja onnituinkin vähentämään työvuoroja reippaasti - muuten tiedossa olisi ollut varmasti loppuunpalaminen. Minulla kun on paha tapa haalia ympärilleni liikaa asioita, joita yritän tunnollisesti hoitaa hokien mantra "kohta helpottaa" . Nyt olen todennut, että "ei muuten helpota!"

Mutta, mutta kevättä kohti mennään. Tämän huomaan keväälle suuntautuneesta värisilmästä, joka hamuaa vaatekauppojen rekeiltä raitaa, kukkaa ja väriä. Uudet tuulet puhaltavat myös siinä mielessä, että farkkulegginssit alkavat kyllästyttää, onko kukaan muu havahtunut samaan ilmiöön? Mieheni on erityisen riemastunut tästä, hänhän ei ole ollut kovin innostunut farkkuleggari-intoilustani. Kevään yksi projektini onkin löytää mukavat, hyvännäköiset ja istuvat farkut. Farkkuleggareiden jälkeen kroppa huutaa erityisesti mukavuuden perään!




paita - Only
hame - primark
laukku - pieces
neuletakki - zara


Hyvää viikonloppua! Itse aion nauttia viikonloppuvapaasta parhaan ystäväni seurassa ja piipahtamalla häämessuilla.