torstai 20. elokuuta 2009

Un tinto, por favor!

Viikko sitten kotiuduin takaisin Suomeen. Menoa on riittänyt. Viime viikonlopun reissasin poikaystäväni bändin Murenan matkassa Helsingissä ja Lahdessa - ja viimein sunnuntaina pääsin matkalaukkuineen Ouluun.



Lähtövalmiina Birminghamin coach stationilla. Eipä vielä tyttö tiennyt, että kuvasta näkyvästä matkalaukusta irtoaa kaikki renkaat, matkalaukuissa on 19 kiloa ylipainoa, ja että Heathrowin roskakoreihin päätyy pino muotilehtiä, kirjoja ja kengät.


Matkalaukkuhelvetin jälkeen ehdin levähtää kaksi päivää ennen kuin tuli yllärisoitto erääseen työhaastatteluun Helsinkiin. Siinä sitten äkkiä kamat kassiin ja seuraavana päivänä aamujunalla kohti Helsinkiä. Haastattelu meni oikein kivasti. Nyt sitten peukut pystyyn! Asunnon hankinta ja muutto Etelä-Suomeenhan sitä on edessä, mutta näitä stressataan sitten myöhemmin, sillä olen lähdössä huomenna ystäväni kanssa ansaitulle lomalle Mallorcalle! Olen niin loman tarpeessa! Englannin sateesta kun ei rusketusrajoja hankita.


keskiviikko 12. elokuuta 2009

it's raining man!

Viimeinen työpäivä takana New Lookissa ja itkusta ei meinaa tulla loppua. Jään kaipaamaan loistavaa työtiimiä. Suuria elämänmuutoksia taas. Huomenna tähän aikaan olen jo Suomessa! Toivottavasti olen saanut matkalaukkuni turvallisesti perille. Toki viimeisenä päivänä oli pakko hyödyntää henkilökunnanale - ihan muodon vuoksi! Näitä punaisia kukonaskelkuosikorkoja en voinut vastustaa...





ooh!So going to miss England and Great New Look staff in Bullring!!!

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Power shoulders

Viimeistä sunnuntaita Birminghamissa. Lähdön tuntua ilmassa. Pakkailu tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Vielä neljä päivää edessä. Tänään ollaan nautittu auringosta. Varmaan kesän kolmas aurinkoinen sunnuntai! Käytiin keskustassa ostamassa tuliaisia sekä isoin matkalaukku, joka kaupungista löytyi. Viimeistä sunnuntaita juhlistettiin päivällisellä italialaisessa ravintolassa. Loppupäivän yritin nauttia auringosta puutarhassa viinilasin sekä uuden Voguen parissa - joskin ampiaisen kiusaamana auringonotosta ei tahtonut tulla mitään. Miksi nämä pörriäiset ovat aina kimpussani???









Kasarimuoti. Olkatoppaukset ovat löytäneet tiensä myös minun vaatekaappiini, hartiakkaasta olemuksesta huolimatta. Musta toppimekko on peräisin yllätys, yllätys New Lookista.

maanantai 3. elokuuta 2009

Take me to the city

Uupunut matkalainen on taas palannut takaisin työläisen arkeen. Viimeisen parin vuorokauden aikana on tullut nukuttua muutaman tunnin yöunia, ja maanantaiväsymys painaa rankasti päälle. Nyt on mies saatu turvallisesti Birminghamiin daaminsa rinnalle.


Ja siihen Lontoon reissuun, joka osoittautui hektiseksi kilpajuoksuksi...

Päivän reitti:

- Poikaystäväni kustannustehokas Rayanairin lento oli yli tunnin myöhässä, niin että poikkis saapui hotellille vasta neljän aikaa yöllä. Minä olin jo mukavasti ehtinyt juopua muutamasta viinilasista ja nukuin jo koiranunta.

- Whitechapelin art gallery oli ensimmäinen etappimme sunnuntaiaamuna. Halusin ehdottomasti poiketa katsomaan Elisabeth Peytonin taidenäyttelyn. Tämä oli varmaan päivän rauhallisin hetki. Tuhlasin puntia gallerian kirjakauppaan. Ilman taidepostikortteja en taidemuseoista poistu.

- Suurimman osan päivästä kulutimme tuubissa. Jostain syystä yksinkertainen tuubikartta teki jekkuja varsinkin keltaisella linjalla. Johtuu varmasti siitä remontista, et mentiin välillä vähän väärään suuntaan. I so know London, jep jep.

- Portobello Road. Miestä harmitti, kun ei löytänyt itselleen mitään. Mutta minulle hän osti kauniin sormuksen, esimakua;)

- Portobello roadin eräässä kadunkulmassa oleva organic cafessa nautin maailman parhaan kupposen lattea. Päivän toinen ja viimeinen rauhallinen hetki.

- Pari tuntia aikaa, kello on neljä. Hädissään kiertelemme Portobellon markkina-aluetta. Bongaan itselleni muutamalla punnalla kukkakuosisia hameita. Pienellä tuunauksella hameista saa syksyksi sopivan ysärit mallikappaleet.

- Jostain syystä saan päähäni, että ehdimme vielä käydä Oxford circuksella Topshopissa. Ei yhtään hyvä idea. Koituu kohtaloksi.

- Tunti aikaa, noudamme laukkumme hotellilta Bayswaterilta, juoksemme tuubipysäkille. Vaihdamme tuubia, suuntaamme Victorian coach stationille - ja myöhästymme pari minuuttia bussista. Tervemenoa funfare-halpaliput. Pienen perheriidan jälkeen, ostamme hampaat irvessä uudet bussiliput. Ahtaudumme täpötäyteen bussiin kolmeksi tunniksi.

- Loppuillasta nauramme, että nämä HC-matkat saa sitten olla tässä. Kuuden tunnin juoksu Lontoossa - no eihän siitä saa kuin pahanmielen.

- Yöllä kotona viinilasi rentouttaa kireitä matkalaisia.











Portobello Road. Mekko # New Look, saappaat # New Look, laukku # ?



Nyt nukkumaan. Tarvitsee vähintään kahdeksan tuntia unta.